Reklama

Reklama

ABBA: Our Last Video Ever

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátký film ABBA: Our Last Video Ever vypráví příběh o tom, jak to chodí na velkém hudebním vydavatelství, když chce mladá nadějná kapela vydat album. (Paity)

Recenze (14)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Krátký film natočený za účasti švédských Monty Pythonů - tedy Killinganget. Kdo neviděl a chce, tak může: na youtube. Další filmy z dílny zmíněné skupiny komiků už jsou rozhodně delší: Torsk pa Tallin, Fyra nyanser av brunt nebo televizní série Percy Tarar. Ale rozhodně za to taky stojí. :-) ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Kraťounký příběh o tom jak loutková ABBA ke štěstí nepřišla, přihlíží i skutečná ABBA a hudbu obdivuje a určitě i závidí např. Cher. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Hudební průmysl je svinstvo a čtyři dřevění abbáčci to poznají na vlastní kůži. Mne to tedy hodně pobavilo, protože písničky byly skvělé, citace hereckého křoví z textů Abby byly trefné, mihnutí zestárlých hvězd potěšilo a závěrečné nastoupení do výtahu z filmu Abbamánie bylo prostě skvělé. Více podobných kravin a svět rozhodně bude příjemnějším místem k žití. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* nic světoborného pod sluncem v tomto kraťasu nehledejte, ale jako fanouška švédské skupiny to potěšilo a pobavilo. Vlastně je to taková předzvěst k muzikálu Mamma Mia, protože se nejspíš poprvé jejich písničky staly součástí příběhu. Má to humor a jsou tu v epizodních rolích všichni z ABBy, včetně pár jiných celebrit. Takže myslím, že dokážu dát téhle loutkové hříčce své čtyři hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu si zahrají všichni čtyři členové legendární kapely, ovšem jen epizodní role. (Paity)
  • V době vzniku minifilmu se všechny evropské televize předháněly v nabídkách, která tento snímek odvysílá. Premiéra nakonec proběhla na švédské televizi a ohlas byl tak obrovský, že několikaminutové video vyšlo vzápětí také na DVD. (Paity)

Reklama

Reklama