Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízny dokumentárny seriál o výrobe špeciálnych filmových efektov od mejkapu až po počítačovú grafiku. V jednotlivých epizódach nahliadnete do ateliérov, výrobných hál, zvukových štúdií a všade tam, kde sa film nakrúca. Nechýbajú rozhovory s tvorcami špeciálnych efektov o technike a problémoch pri nakrúcaní, s hercami, režisérmi a ďalšími umelcami a technikmi, ktorí sa na filme podieľajú. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno, že oproti dnešným making-of to pôsobí trošku jednoducho a zastaralo, ale ktovie či sa niekde ešte vôbec nájdu tieto materiáli o natáčaní tých a tých filmov. Kultová klasika ( aspoň moja ). ()

KARLOS2 

všechny recenze uživatele

Zábavné, poučné a nestereotypní... V dřívějších dobách se jednoduše nespoléhalo jen a jen na CGI, ono vlastně bylo jen takovou sladkou třešničkou na jinak propěčeného dortu... Tento seriál odhaluje všechny tajnosti filmových efekrů s takovou elegancí, až se z toho tají dech.... Palec nahoru a sentimentální povzdechnutí, že v dnešní době by byl seriál na podobné téma značně jednostraně tématický... ()

Reklama

Reklama