Reklama

Reklama

VOD (1)

Nešikové, z nichž se stal skvělý hokejový tým Káčata, se právě chystají ke studiu na prestižní soukromé škole. Od svého věrného trenéra Gordona Bombaye (Emilio Estevez) dostanou ale varovnou zprávu o tamnějších podmínkách. Jejich nový trenér si zrovna nepotrpí na srandičky a snobští členové školního hokejového týmu jim připraví ledové uvítání. Série jejich hokejových vítězství končí a tak je ohroženo stipendium. Ztratí Káčata všechno nebo se jim podaří zvítězit nad neporaženým zkušenějším týmem při hře, kde je v sázce všechno...? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (36)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Migthy Ducks je viac-menej typická nastavovaná kaša s mizerným stredom, za to však príjemným nostalgickým úvodom a akčným hokejovým záverom. Scenárista si veľa práve nedal a šablónovito pozliepal dejovú osnovu prvého dielu s menšími obmenami. Výsledkom je rodinný priemer bez ktorého by sme sa určite obišli. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě to samé jako první film, akorát se to přeneslo na větší turnaj, kde se konečně ještě více mohli propagovat Kačeři z Anaheimu. A že to je reklama jako blázen. Ale ten klub si to na svém začátku zasloužil a potřeboval to. Herci se vrátili docela ve velkém, tak to bavilo i díky nim a člověk se vrátil ke starým známým. ()

Reklama

fisus 

všechny recenze uživatele

Před 15-ti lety bych dal tak 4 hvězdičky,ale teď se na to dívám přeci jen jinak.Vím,že by se to u takovéhoto filmu dělat nemělo,ale přeci jen ty přečiny proti hokejovým pravidlům bijí do očí:změny dresů během utkání,zastavení kotouče během nájezdu,tzv "véčko",které je jasným postavením mimo hru a o lasování protihráče ani nemluvě!!!Hokejové týmy Islandu nebo dokonce Trinidadu a Tobaga vyloudí nejeden úsměv na tváři.Ale je to přeci jen film určený hlavně těm menším a tak je třeba brát i ten pomyslný souboj dobra a zla a změny povah hlavních aktérů přeci jen s nadhledem! ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Nostalgické chřipky jsem se od prvního dílu nezbavil a i tady musím staré tříhvězdičkové hodnocení z roku 2014 po opětovném zhlédnutí (2024) přehodit na pět. Stejně jako druhý Karate Kid ani druzí Šampioni neklesají na kvalitě a přidávají další multikulturní komiksové postavičky (asijského krasobruslaře, kovboje s lasem, novou náhradní brankářku, černošského ukecaného střelce "puksmrště", latinskoamerického nezastavitelného rychlíka a hlavně druhého bijce do páru). Někdy je prostě třeba si v tom zlém světě pustit úplně jednoduchou přeslazenou pohádku, nad kterou nemusíte přemýšlet (a ani nesmíte - vyloučení hráčů bez přesilovky, změna dresů uprostřed zápasu, schování klíčového hráče do jiného dresu apod.) a která vás stejně jako první díl netrápí žádnými těžkými dramaty (ve trojce tedy jedna smutná událost je, ale celkem stručně) a naopak vám vžene život do žil typickou vítěznou hudbou. A za zmínku samozřejmě stojí opět další kratičká camea pár slavných hráčů z NHL, <SPOILER>tentokrát se dokonce na scéně mihne i samotný The Great One.</SPOILER> ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"D2: The Mighty Ducks" je v podstate skoro totožný film so svojim predchodcom. Máme tu opäť naše obľúbené decká, Emilia Esteveza a rozprávame ten istý príbeh, ktorý však teraz posunieme trošku na národnejšiu úroveň a miesto toho na sebe zapracovať je hlavnou myšlienkou nenechať sa uniesť slávou. Inak v princípe všetko ostatné zostalo skoro úplne rovnaké. Vieme od začiatku ako to dopadne, kto bude zloduchom aj cez čo všetko si naši hrdinovia prejdú. No nemôžem to vyslovene hádzať filmu na triko a negatívum, no súčasne je treba uznať, že veľmi zaujímavý film to vo výsledku nie je. Pozrieť sa to dá, no v princípe neprináša nič nové a je to len pokračovanie, ktoré existuje. Ktoré má okrem toho trošku pomalšie tempo. Ak vám to stačí, smelo do toho. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (4)

  • V závěrečné třetině zápasu mezi USA a Islandem mají "Káčata" na sobě skutečné dresy týmu NHL Mighty Ducks of Anaheim. Na stadionu zmíněného klubu se rovněž finálový zápas mezi USA a Islandem odehrál. (fisus)
  • Ve scéně večírku sportovních celebrit si sami sebe zahráli i čtyřnásobný olympijský vítěz ve skocích do vody Gregory Louganis, krasobruslařka Kristi Yamaguchiová a legendární basketbalista Kareem Abdul-Jabbar. Dalšími známými sportovci, kteří se ve filmu objevují, jsou hokejisté Wayne Gretzky, Chris Chelios, Luc Robitaille a Cam Neely. (fisus)

Reklama

Reklama