Reklama

Reklama

Pavoučí teror

Trailer

Obsahy(1)

Řidič nákladního auta veze chemikálie a jeden sud mu spadne do jezera. Nedaleko odtud je pavoučí farma, kam týden po havárii přijíždí chlapec Mike. Joshua, který farmu vede, krmí své pavouky cvrčky nachytanými u jezera. Pavouci po nich nejen více rostou, ale jsou stále agresivnější. Když Mike odjede, jeden z pavouků, který utekl, kousne Joshuu. Ten ve snaze se ho zbavit rozbije všechna okolní terária a pavouci utečou... Mikeova matka Sam Parkerová pracuje jako šerif a spolu s kolegou Peterem vytahují z jezera sud. Když Mike zjistí, že je voda kontaminovaná, chce informovat Joshuu, ale matka mu zakáže k němu jezdit. Do městečka se po deseti letech vrací Chris McCormick a zjišťuje, že město je na dně a velká společnost má zájem o koupi všech pozemků kolem města a obnovu dolů jeho otce. Starosta Wade prosazuje zájmy této společnosti a Chris na veřejné schůzi prohlásí, že věří otci, který před smrtí ve svých dolech údajně našel zlatou žílu, a důl odmítne prodat... Mike se mezitím dostane na Joshuovu farmu, která je celá obalená pavučinami, a stopy pavouků vedou do starých dolů. Tam najde kus obrovské pavoučí nohy. Cestou domů si stopne Chrise a řekne mu o Joshuových pavoucích i o tom, že se ukryli v šachtách. Tam už ale zatím začali Chrisovi muži obnovovat práce... Jednoho z pracovníků dolu napadne a sežere obří pavouk. Starosta telefonuje se zástupci společnosti a vychází najevo, že společnost chce v dolech skladovat toxický odpad. Navíc v noci zmizí několik chovných pštrosů, stejně jako v okolí záhadně mizí psi a kočky... Samina dcera Asley má rande s Bretem, ale ten začne být dotěrný, a tak ho Asley vyhodí z auta a odjede. Na Breta a jeho kamarády pak zaútočí obří pavouci. Bret jako jediný přežije a vjede na motorce do štoly, kde se za ním sesype vchod... Chrisově tetě Gladys mezitím zmizí ve sklepě pes a teta najde obrovskou díru ve zdi, která vede do štol. Jde se tam podívat, ale to ještě netuší, že tam číhají zmutovaní a velmi nebezpeční pavouci... (TV Prima)

(více)

Recenze (266)

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli tahle blbůstka měla být takhle blbá záměrně, nebo to vyplynulo z okolností. Typická tv hovadinka (no jestli to bylo v kinech, lituju ty, co na to šli) se stupidníma postavama, se stupidním chováním eccetera, eccetera a eccetera Za mě to nefungovalo ani jako komedie. ()

Artard 

všechny recenze uživatele

It's a Bird...It's a Plane...It's horor...It's comedy...who foking knows... myslím že to nevedel ani sám režisér 😁, taká škoda, mohol to byť ultimátny horor na strašenie žien, ale aspoň vidíme obrie pavúky ako sa korčuľujú na ľade 😁. ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Frodo se Samem se utkali s Odulou, obyvatelé jednoho malého městečka na americkém středozápadě mají v tomto filmu co do činění s několika desítkami takových potvůrek, které jsou hodně hbité a hladové. Pavouci jsou vděčnou rekvizitou (nejen) filmových hororů či thrillerů už od nepaměti a přijít s něčím inovativním v tomto směru už snad ani nejde. Autoři tohoto snímku jednoduše pavouky zvětšili a celý film pojali (naštěstí) s hodně velkou nadsázkou. Logika a přírodní zákony jdou povětšinou stranou - cílem je hlavně pobavit diváka, což se v mém případě víceméně podařilo. Nenudil jsem se ani chvilku a některé scény měly opravdu hodně silný náboj (např. skákající babouci a motokrosaři v poušti). V podstatě jsem dostal, co jsem čekal a odcházel jsem od obrazovky uspokojen. Milovníkům tarantulí, křižáků, sekáčů a podobné osminohé havěti jenom doporučuji. ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

Pri scéne ako chlapík skízol po lane dole a za ním pavúk, neodupstil si ani tvorca slovenských titulkov srandu a napísal "Indiana Jones :-)" ... ()

maciii 

všechny recenze uživatele

Byla mi sympatická vtipná nadsázka, díky níž filmu dokážu odpustit hodně... ale mám absolutní odpor ke všemu, co má šest noh a více, takže zcela zaujatě 50% ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Filmy, v ktorých niečo zmutované útočí na človeka, to väčšinou majú dosť ťažké a hodnotenie býva pravidelne nízko. Ale tento film je výnimkou. Špeciálne efekty sú na slušnej úrovni, aj modely pavúkov, len mi trochu vadili tie nereálne zvuky čo vydávali, ale keďže je to zároveň aj ako komédia, dá sa to tolerovať. Uvažoval som nad hodnotením 3*, ale keďže podobné filmy sú kvalitou niekde úplne inde, tak tento si jednu hviezdičku navyše ešte zaslúži. A na mladú Scarlett Johansson sa už dalo pozerať. ITSY BITSY SPIDER. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když se k tomu přistupuje s nadhledem jako k lehčí parodii, tak to dokáže solidně pobavit. Příběh i postavy jsou v dobrym slova smyslu příjemně nablblý a já se díky slušnýmu tempu zkombinovanym se střídmou stopáži vůbec neměl čas nudit. Je tu pár dobrejch hlášek a po vizuální stránce jsou pavouci dost povedený. Jediný, co tu vizuálně dost haprovalo byl výbuch na konci, kterej fakt nepůsobil věrohodně. Výjimečně mě ani nevadil malej vědátor, co všechno věděl a znal (jinak mi tyhle dětský postavy opravdu lezou na nervy). A mělo to taky docela slušnou hudbu od Johna Ottmana. Příjemná oddechovka, čtyři silnější hvězdy. PS: Občas mi to svym konceptem připomínalo povedenou Evoluci. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Pavoučí teror bych asi zařadil do středně povedených komediálních ultra-béčkových hororů. Zhruba do poloviny si tato šílenost plná přerostlých toxopavouků vede celkem dobře a dokáže pobavit (místy mi velmi vzdáleně připomněl humor Braindeadu - není Elkayem náhodou z Nového Zélandu?), potom však mírně upadá, opakuje se a ve finále začíná nepěkně nudit, přestože je stále co k vidění. Jsou tu sice některé vtipné momenty, u kterých jsem se musel více pousmát, ale to na delší stopáž nestačí. Zlehčující hudba mohla být podle mého trefnější (např. u parodických situací á la Indiana Jones) a zvuky nic moc, pavoučí skřeky mnohdy až příliš směšné. Digitální kvalita dostačující, avšak občas klopýtla nejen pro oko detailisty. Odreagovačka i pro arachnofobiky. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Po koupi sklípkana jakožto domácího mazlíčka jsem si půjčil tenhle film, snad v domění, že mě pobaví stejně jako nový zvířátko. S oběma je strašná nuda. S filmem možná i větší. Kdo rád béčka, tak ať po pavoučím teroru skočí. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Výborná hororová komedie, střílející si sama ze sebe, která je plná narážek a odkazů. Za zmínku stojí i skvělá scénka se skákajícími pavouky a postupně ubývajícími motorkáři... ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná záležitost, u které je ovšem nutné vypnout mozek a jen se nechat bavit. Docela osvěžující je fakt, že film sám sebe nebere příliš vážně a některé scény jsou i vtipné. Za pozornost stojí i ,,dabing" pavouků. Ve výsledku je to film, který dokáže pobavit, ovšem žádné veledílo taky nečekejte. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Horory nemám ráda, ale při tomhle jsem se dobře bavila!! A hláška: "Ohol se, máš ksicht jak striptérka rozkrok", ta mě bude bavit ještě hodně dlouho :-D ()

Kroup4 

všechny recenze uživatele

Film si dělal srandu i sám ze sebe,není to bůhví jak kvalitní ale aspoň se nesnaží o něco,na co by neměl.Celkem slušná zábava na sobotní večer u TV. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopená satira v nepochopenom dobrodružstve v snahe zle digitalizovaným pavúkom vyrobenou pavúčou sieťou vyrobenou zle digitalizovaným pavúkom dať dokopy mňa so Scarlett. Ako to dopadlo, naše chvíľkové súžitie, sa dá nájsť v inom filme. (videné 10.11.2020, Filmplus) ()

prochy10 

všechny recenze uživatele

nemám rád pavouky!.......ale to nemění nic na tom, že tohle je zajímavě udělanej "horor", na kterej se pěkně dívá ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak horor... Tím spíš šíleně ujetá srágořina, která to má na háku. Přesto mírně přetažená. Tři hvězdičky za obří pavouky. Ti jsou fajn, herecké obsazení už méně. ()

Reklama

Reklama