Reklama

Reklama

Pavoučí teror

Trailer

Obsahy(1)

Řidič nákladního auta veze chemikálie a jeden sud mu spadne do jezera. Nedaleko odtud je pavoučí farma, kam týden po havárii přijíždí chlapec Mike. Joshua, který farmu vede, krmí své pavouky cvrčky nachytanými u jezera. Pavouci po nich nejen více rostou, ale jsou stále agresivnější. Když Mike odjede, jeden z pavouků, který utekl, kousne Joshuu. Ten ve snaze se ho zbavit rozbije všechna okolní terária a pavouci utečou... Mikeova matka Sam Parkerová pracuje jako šerif a spolu s kolegou Peterem vytahují z jezera sud. Když Mike zjistí, že je voda kontaminovaná, chce informovat Joshuu, ale matka mu zakáže k němu jezdit. Do městečka se po deseti letech vrací Chris McCormick a zjišťuje, že město je na dně a velká společnost má zájem o koupi všech pozemků kolem města a obnovu dolů jeho otce. Starosta Wade prosazuje zájmy této společnosti a Chris na veřejné schůzi prohlásí, že věří otci, který před smrtí ve svých dolech údajně našel zlatou žílu, a důl odmítne prodat... Mike se mezitím dostane na Joshuovu farmu, která je celá obalená pavučinami, a stopy pavouků vedou do starých dolů. Tam najde kus obrovské pavoučí nohy. Cestou domů si stopne Chrise a řekne mu o Joshuových pavoucích i o tom, že se ukryli v šachtách. Tam už ale zatím začali Chrisovi muži obnovovat práce... Jednoho z pracovníků dolu napadne a sežere obří pavouk. Starosta telefonuje se zástupci společnosti a vychází najevo, že společnost chce v dolech skladovat toxický odpad. Navíc v noci zmizí několik chovných pštrosů, stejně jako v okolí záhadně mizí psi a kočky... Samina dcera Asley má rande s Bretem, ale ten začne být dotěrný, a tak ho Asley vyhodí z auta a odjede. Na Breta a jeho kamarády pak zaútočí obří pavouci. Bret jako jediný přežije a vjede na motorce do štoly, kde se za ním sesype vchod... Chrisově tetě Gladys mezitím zmizí ve sklepě pes a teta najde obrovskou díru ve zdi, která vede do štol. Jde se tam podívat, ale to ještě netuší, že tam číhají zmutovaní a velmi nebezpeční pavouci... (TV Prima)

(více)

Recenze (266)

Euros 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem šel do kina s dědou. Zatímco já jsem se celkem bavil, tak v půlce filmu jsem zjistil, že děda spí. Vypadal spokojeně, tak jsem ho nechtěl rušit. Po skončení filmu jsem ho vzbudil a stručně řekl, o čem to bylo. Nic extra, ale bylo fajn zase vidět Sanku ve filmu. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

To som sa zas nasmial. Toto je film, ktorý má všetky cliché, ktoré by (prinajlepšom) béčko o vraždiacich zvieratách malo mať: hlavného hrdinu, ktorý sa po rokoch vrátil domov, sebeckého starostu, dokonca aj typické zlikvidovanie hlavnej hávede (oheň všetko vyrieši). Plus to má niekoľko vtipných scén, skvelo ozvučených pavúkov (tie ich pazvuky občas na nezaplatenie) a mladučkú sexi Scarlett Johansson. Proste ideálna blbôstka na zabitie večera. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mám z pavouků, když ne přímo arachnofobii, tak určitě nějaký prapůvodní strach, zděděný v genech předky z dob, kdy byl rozdíl ve velikosti lidí a pavouků úplně jiný než dnes, přesto je tahle hororová chuťovka jediný film, u kterého se mi neježí vlasy a nemám chuť tulit se k biolitu... ()

Isirian 

všechny recenze uživatele

Protože mám z pavouků hrůzu, tak jsem nejdřív od televize skoro zdrhla, ale pak se to zvrtlo v takovou ulítlou kravinu, že jsem neodešla. Jo, bylo to vtipný, ale od tý doby pavouky nenávidím ještě víc. A taky se na to už víckrát nekouknu! ()

weetya 

všechny recenze uživatele

V závěru se to rozjelo skoro v bláznivou komedii se spoustou vtipných scén (stan), dokonce se našlo i pár odkazů na staré horory (motorovka), plus něco jako imitace Indiana Jonese? Pavouci běhali všude, v množství a velikosti větší než nutné a místama si i mumlali něco pro sebe. ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

Tohle že je teror? Spíše smutné zklamání...Ve filmu se objevuje stokrát používáná struktura pracovního zaměření herců známá z dalších a hlavně slabých filmů. I dějová linka se chová podle obdobných scénářů, zkrátka pavoučí teror se bohužel zařadil k béčkařům...35% ()

radostR 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušně rozjetá béčková podívaná, která zpočátku docela pobaví, ale v závěru už očividně docházejí síly. Přesto ji řadím k tomu lepšímu v oblasti různých zmutovaných exotů. ()

f.AJimMy 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený mix komedie a hororu :) Kdo má rád pavoučky ať se s chutí podívá a kdo je rád nemá tak taky jelikož jich tam bude dost mrtvých :D ()

fluffygirl 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se nezasmála obrovským pavoukům, kteří papají psíky, kočky a sem tam i lidičky :) Nejlepší postava bláznivého človíčka, který věřil na ufo a chudák přišel o karavan. ()

lenka155 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem o trochu více, ale i tak mě to dost pobavilo. Sice je to jen taková blůstka ale dá se na to koukat, je to takové na odreagování. ()

fuskoric 

všechny recenze uživatele

Zmutované megapavúky skáčuce ako po vypití gumidžúsu , čo viac si priať :P Miestami naozaj vtipné, ale venovať tomuto filmu 100 minút je príliš veľa. ()

Bald 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že jsem se nebavil. Hodně vtipných a povedených scén, ten skákající pavouk šturmující ostatní pavouky do útoku mě fakt dostal :-D, ale na to jedno skouknutí to stačí. Dávam 2 hvězdy. ()

Job29 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie? Neshledával jsem v tom teda ani jedno. K smíchu tam toho moc nebylo. Animace pavouků bych snad udělal i já lépe. Po 30 minutách nudy jsem to přepnul na jinej kanál. Za mě teda propadák. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Taková pěkná parodie/pocta . Dost obratně to balancuje na pomezí žánrů a málokdy to sklouzává do trapnosti. Když už, má na tom podíl David Arquette, asi nejmíň sympatická postava filmu, když na to přijde. Kdyby tam byl někdo vhodnější, možná bych šel s hodnocením ještě výš. Aspoň jsou tam kočky - Kari Wuhrer a mladičká Scarlett Johansson, které potěší oko diváka. 80%. ()

Kylikian 

všechny recenze uživatele

Wow, tak toto bolo nečakane príjemné prekvapenie. Príjemné skĺbenie hororu a komédie, dokázalo i rozosmiať. Na nič sa to nehrá a nelogických do očí bijúcich momentov je tam dokonca napriek žánru minimum. A hviezda najviac za nápad dať do filmu rôzne druhy pavúkov - scéna chytania ľudí zo zamaskovaných dier v zemi ma dostala :) ()

Dzejar 

všechny recenze uživatele

Co to tady smrdí ? Já to nebyl . . . Že by si snad pšoukla obří tarantule ? ? ? Ukázka toho že sci-fi " horor " s pořádnou dávkou humoru a ironie dokáže skvěle pobavit ! ! ! Tento film si na nic nehraje a na horor už vůbec ne a to se mi moc líbí ! ! ! ()

Reklama

Reklama