Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luke Dalson je milovníkem a zároveň zlodějem starých aut. Nelze ho považovat za kriminálníka, jde o chytrého a vzdělaného mladíka, který krade kvůli napětí, ale také z přesvědčení, že mnohá auta vlastní lidé, kteří si je vůbec nezaslouží. Nicméně přestupuje zákon a policie mu je v patách, protože má už na svědomí krádež 18 veteránů v hodnotě pěti milionů. Do té doby, než v Kalifornii utichne aféra kolem poslední ze synových krádeží, otec posílá Luka do Evropy, konkrétně do Hamburku, jenomže pro mladíka je přitažlivější Nice, kde se právě připravuje tradiční přehlídka závodních veteránů. V Nice se cítí jako ryba ve vodě, pohybuje se ve světě automobilismu, se šarmem sobě vlastním ukradne každé auto, které ho zaujme a ještě se stačí dívat po hezkých holkách. U známého automobilového podnikatele Chiarkose se potká s Claudií Hexovou, která je tam prý ze stejných důvodů jako on, a proto je Chiarkos přemlouvá, aby pro něho pracovali společně a pověří je zvláštním úkolem, za jehož splnění jim slíbí bilion dolarů. Chce, aby ukradli prototyp nového bezbenzinového auta RPM, které připravuje do výroby jeho konkurent Biggerman. Chiarkos vlastní totiž 67 cisternových lodí benzinu a existence takového auta by ho zruinovala... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

The_God 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět a nápad, ale mizerné zpracování. Nejlepší herecký výkon sice předvedl asi ten pes, ale na druhou stranu viděl jsem daleko větší blbosti. Podprůměr, ale ne zas takový, abych musel dávat 1* nebo dokonce odpad!. Už jenom za tu ukázku několika nejnádhernějších aut v historii. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nepovedený snímek s děsnou režií, která je buď tak opravdu špatná, nebo se snaží napodobovat režii rádobyakčních evropských (a Francouzských především) snímků - což vychází vlastně nastejno. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rychlá auta nejsou vždy zárukou kvality a jako vše ostatní i ona se mohou porouchat anebo zkrátka nedojedou do cíle, protoře došel benzín. Vůně benzínu tady na mě nedolehla a fádnímu výsledku ani nepomohlo silné obsazení v podobě manželské dvojice Arquettových. Film prostě ničím nezaujal a vesměs nudil. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Nesympatickí herci, škaredé herečky (no možno až na Famke), vôbec zápletka naivná a hlúpa. Musím dať za pravdu Moviemu, tak otrasná réžia až z toho bolia zuby. A samotná krádež auta diaľkovým ovládaním ... to už sa snáď naivnejšie ani nedalo vymyslieť. ()

Abdul odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je tento vyloženě trapný a naivní film určen pro diváky, kterým učarovala 4 kola (což bych po foršpanu očekával), pak musí zaručeně splakat nad výdělkem. Na snímku je velmi vidět, že stál minimum peněz, když všechny (moc jich ovšem není a většina jsou špatné repliky) krásné vozy odhaluje filmové plátno ve statické poloze, či za pomalé jízdy s otravným Davidem Arquettem za volantem. Pozn. autorům: Nikdy více se nám, milovníkům 4 kol, nesnažte namluvit, že Spectre R42 je nějaké přitroublé R.P.M. s ještě prapodivnějším pohonem. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Jedniné plus na tomto nesmyslu jsou docela pěkná auta, která asi (všichni) nemáte na dvorku. Jinak je to nehoráznost. Český dabing působí jako simultánní překlad. Možná to původně mělo být "péčko" - jinak si neumím vysvětlit některé scény, kdy po pár vteřinách konverzace už se "šlo na věc". Možná ty "nahé" scény vystříhali, nevím. Vyhněte se tomu co největším obloukem, jinak budete trpět jako psi. Jedna hvězda. ()

Fondak 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film považuju za příjemný snímek, který je třeba brát trochu s nadsázkou. A za zběsilé jízdy v překrásných kárách dávám nejvyšší hodnocení!!! ()

Reklama

Reklama