Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon pracuje pro americkou poštovní službu a je přesvědčen, že dokáže zvládnout jakýkoliv problém týkající se psů. Je schopný, ostražitý a vybavený speciálním zařízením prostě je jakýmsi antipsím komandem a čtyřnohým nepřátelům se umí postavit tváří v tvář. Jenže pak přijde den D, který ukáže, jak se věci doopravdy mají. Při hlídání synka své půvabné sousedky se Gordon setká se super psem agentem 11, který patří agentovi FBI Murdochovi a má speciální výcvik na odchyt a likvidaci mafiánů všeho ražení. Pes na útěku hledá útočiště v Gordonově poštovním voze a tím se začne odvíjet bláznivé dobrodružství, plné komických situací, díky němuž muž i pes projdou pozoruhodnou proměnou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

tron 

všechny recenze uživatele

To boli časy, keď som Arquettea a Duncana pokladal za veľké hviezdy budúcnosti! Iste, nakrútili filmy, čo stáli za to, ale SPOT sem rozhodne nepatrí. 10 roční chalani by sa mali pobaviť, ale ani im rodičom by som tohto pomerne imbecilského hafana neodporučil. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hah haf... 8-o.. . . . Svatá flekárno!!! Tohle měla být rodinná komedie? Tohle byla sračka, rovna všem těm psím lejnům, ve kterých se pablb Gordon k obrazu nejpokleslejšího diváckého (ne)vkusu musel vyválet... Další a další fekalistické a jinak rádoby lechtivé scénky promíchané s debilními pseudogangsterskými a policejně-kakčními vsuvkami valí se na diváka jedna za druhou a laik žasne a odborník se diví, co je schopno zplodit howwnilůůzské čudlactvo ve snaze uklohnit za málo peněz hodně vejvaru. Navíc D.Arquette mi silně připomínal S.Bouru - a tím je asi tak řečeno vše. Dodat snad lze jpak už jen - chudáci děti, které tenhle blivajs uzřely... - - - P.S. Debilní novácký dablink pak završuje divácký zážitek na roveň nějaké té současné tušašské televizácké sračky. Nu, chybička se zase jednou vloudila. A tak jen doufám, že tenhle flek rychle zmizí z mysli i bez použití nějakých zásadních čistících prostředků! :-} - - - - - (Poprvé pod vlivem antibiotik nedopatřením pozřeno na slavné májové odpoledne na tv Nova, komentář zde jako sedmnáctý - 1.5.2009) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak komedie to je trošku o ničem. David Arquette prosě neni dobrej komediální herec a od toho plyne tak strašně málo opravdu zábavných scén v tomhle filmu, ten jeho divnej kukuč fakt nemusim a ani jeho přiblblý chování mi nesedělo, u nikoho jinýho by to s největší pravděpodobnostáí vtipný bylo, ale u něj prostě ne. No aspoň, že ten pes byl super ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Kravina!!! Nejenže je to absolutně nevtipné, ale tvůrci si chtěli dokonce pomoct i "toaletním" humorem, což film jenom dorazilo. Ale na druhou stranu příběh o chlápkovi, co se chce pomstít psovi, za jeho ukousnuté koule, to tu ještě nebylo ;o)) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Milý a friendly rodinný snímek, který nabízí překvapivě dost na zasmání. Vtipný, ale nesmí se to brát moc vážně. Jak jsem zmiňoval, jedná se o rodinný film, takže s tím počítejte, pokud se na to budete chtít podívat. :D Jinak já se bavil a Angus byl ještě v té době docela roztomilý. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jako by nestačilo, že někdo napsal scénář ke komedii, který neobsahuje snad jediný vtip, ještě ho dali zfilmovat člověku, který i potenciálně zábavné scény dokáže natočit tak, že působí upoceně, nudně a trapně. „Komici“ typu Sandlera, Schneidera, Lawrence či Murphyho zrovna neměli čas, tak zaskočil Arquette. Jedna hvězdička ze soucitu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Velmi skvělá rodinná komedie doprovázená skvělou hudbou a senzačním příběhem plným dobrodružství a legrace...akorát mě mrzí jak je většina uživatelu tak stupidní že se podvelej názoru těch co si myslej že jsou nejduležitější z CSFD ano píšu o tobě golfišto...golfišta napíše že je to stupidní a 100 uživatelů to musejí napsat taky jen kopírujte dál jste směšní a ubozí nevim co na tom máte... ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Je to báječná komedie s tak trochu krimi prvky, kterou si pustím vždy, když mám chuť se zasmát. Je to vtipné, veselé, má to spád a herci jsou sympatičtí. Spousta vtipných scén, nad kterými není nutno přemýšlet, stačí se jen uvolnit a od srdce se zasmát. Bezva pošťák, co nemá rád psy, bezva kluk a bezva pes. - "It's not a regular dog, it's satan's dog." ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vidím, že máš radost, že nás vidíš !!" - "Takhle já se nesměju, ty idiote !! Takhle mi zamrzla huba !!" ;) Flek platí za nesmírně vtipný biják.. Ovšem jen v případě, že se jeden zrovna předávkoval psím žrádlem..;) Tohle lze totiž jen těžko popsat či definovat.. Neskutečný filmový psí velechcanec s několika trestuhodně nevyužitými známými hereckými jmény, vtipnými dialogy i nezřídka výbornými nápady scenáristů, v jehož rámci John Whitesell na základě bizarní i poměrně vtipné a neokoukané zápletky, marně slibující parodii a hrátky s žánrem, rozvíjí nulový příběh prostřednictvím grotesky a fekálního humoru.. Jen ten Angus "Jake" Jones se svým nablblým dětským výrazem jako vždy výborný.. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Preco sakra do kazdeho sucasneho rodinneho filmu musia trepat fekalny humor? Toto jakziv nepochopim! Agent 11 je vsak blby aj odhliadnuc od neho. 35% ()

Reklama

Reklama