Reklama

Reklama

Bean 1: Úžasná dobrodružství pana Beana

(video kompilace)
  • Velká Británie The Amazing Adventures of Mr. Bean
Velká Británie, 1991, 60 min

Obsahy(1)

Univerzitná skúška z trigonometrie, plážové prezliekanie sa do plaviek, omša v kostole... (oficiální text distributora)

Recenze (102)

golfista 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Mr. Beanem mě přistihlo nepřipraveného u nudné silvestrovské televizní zábavy. Málem jsem se udusil smíchy. Fakt !!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejvyšší intenzita gagů v celé dlouhé kariéře pana Beana. Jednoznačně nejmohutněji nadupaný díl ze všech, a proto si taky jde pro absolutní hodnocení pěti pračkami Whirlpool:) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo poprvé po dlouhé době, co mi někdo (trošičku) připomněl Lousovu mimiku. Jenom mě tehdy pořád zajímalo, kolik má Pan Fazole v tom saku vlastně tužek :-) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejzábavnější Beanovy eskapády. Přiznejte se, kolikrát jste sami zkoušeli způsob Atkinsonova usínání? A kolikrát jste u písemky hledali druhý papír? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dil zrejme slozenej z Mr. Bean (1) a Dobrou noc, pane Beane (2). 1 - Tak tady jeste chybi uvodni klasicky intro, ale jinak to je tradicni Bean. Nejdriv na testu, pak na plazi a na zaver na msi, ktera je asi nejpovedenejsi. Navic tu ma Bean jeste cerveny auto. Proste 5*. 2 - Tak opet tri scenky, v nemocnici, s vojakem a usinani, pricemz tentokrat je asi nejlepsi masakralni usinani, kde Rowan ukaze, ze zvladne zahrat i psa. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Díl, který je ze všech absolutně nejvtipnější a nejvyrovnanější.... u tohohle prostě budete brečet smíchy..... ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle jsou za šest, moje nejoblíbenější ( jak vytahuje ty tužky na zkoušce, bonbón v kapse, usínání v kostele, Růžový panter... ). ()

H34D 

všechny recenze uživatele

První a možná i nejlepší soubor epizod váženého pana Beana. Od začátku do konce servíruje jeden neskutečný gag za druhým, zkrátka Mr. Bean v plné formě. Nejlépe vypointovaná je část v kostele, ale suveréně nejbláznivější je pan Bean na nákupech, zejména díky svému zakončení na toaletě, ach jo :) 9/10 ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

První a ze všech nejlepší díl. Tohle je prostě genialita sama. Tenhle díl jsem viděl poprvé když mi bylo deset, a dodnes si pamatuji, jak jsem se svíjel smíchy po podlaze:-) ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Tak nějak bude vypadat moje maturita. :o) A pokud mi klesne úsměv při pohledu na otázky, tak si hold budu muset vzpomenout na tento díl. Beane, díky. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Bezpoxyby najlepšie scénky s oživivania, keď Bean sa snaží oživiť chlapíka dobíjacými káblami od auta. Scéna s plavkami ma až tak nenadchla, ale kostol bol namakaný. 95%. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpekelnějších Beanovek vůbec. Dokonalá je už od svého začátku za pomoci sošky růžového pantera a pokusů opsat kolegovu práci přes střed v podobě krkolomného převlékání se v přítomnosti slepce, až po legendární závěr v kostele a nezapomenutelné Aleluja. Prostě mistrovství od první do poslední minuty a skvělý herecký výkon. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Moje úplně první setkání s panem Beanem. Neodolatelně zpracované humorné příběhy na téma opisování, na pláži a v kostele. Tady má pan Bean červené autíčko (oproti dalším dílům). Můj neoblíbenější Bean do doby, než jsem viděl "Pan Bean v pokoji 426". ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších Bínov .... *1* skuška z trigonometrie a všakovaké spôsoby odpisovania *2* ako sa vyzliecť do plaviek pre d nezvanými očami *3* a geniálna kostolná scéna .... jeho zaspávajúca poloha na kolenách ma položila svojho času do záchvatu smiechu ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Úžasná dobrodružství mám z Beanovy kolekce asi nejraději. I když si myslím, že Rowan Atkinson dokáže zabavit témeř každého a témeř v každé komedii. Stačí když nahodí tu svou grimasu a už z toho smíchy padám k zemi! Možná že ho někdo bere jako vyvrhele společnosti, který zbohatl jen na tom, že si hraje na blbečka, ale na mě ten jeho humor prostě zabírá! Asi nejlepší scénka byla mše v kostele a nezapomenutelná píseň haleluuja :-D To byl fakt mazec! Beanovi dlužím velký dík za to že mě dokáže tak rozesmát ať si ho pustím kdykoli. Zkrátka Mr. Bean nemá ve svém oboru konkurence. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je týpek na kterého nemá žádný jiný Anglán. Je to komik světové extratřídy a to ani nemusí otevřít zobák. Jeho ksichty a panovačný pohyb dokáží vždy rozesmát snad každého. ()

Reklama

Reklama