Reklama

Reklama

Bean 2: Vzrušující kousky pana Beana

(video kompilace)
  • Česko To nejlepší... (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Venku prší a Pan Bean nemůže jít ven. Tak vyleze na půdu a prohlíží si veci ze své historie. Vzpomíná na své nejlepší momenty u kterých se obecenstvo bavilo nejvíce. (mafounkešu)

Recenze (46)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Peknej vyber tech nejlepsich Beanovo kousku. Problem je, ze to je vyber toho nejlepsiho podle tvurcu, me tam par scen chybelo. Na druhou stranu, je zde jen to, co bezelo v serialu, takze si klidne muzu pustit serial. Taky obcas nastve, ze tvurci nekterou scenu useknou. No ale i tak to je narez a to vse je doplneno novejma scenama z pudy, ktery jsou taky vtipny, takze jasnejch 5*. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

The Best Bits je, jak už název napovídá, výběr nejlepších scén a nutno podotknout, že to (opět) nemá chybu. Pan Bean vládne světem komediálních seriálů a konkurovat mu může jen málokdo. Převlékání v autě, zubař, balení kufru, kostel, to je skutečně špička, tomu se ani nejde nesmát. Klidně si zkuste u obrazovky udělat menší rodinnou soutěž, kdo dokáže nejdéle zachovát kamennou tvář... Nemožné. 9/10 ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Kdo nemá rád Mr.Beana jakoby pro mě ani nežil.Je to místy stupidní,častěji geniální,ale vždy třeskutě vtipné.Howgh. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Klasika Mr. Beana se směsicí více než desítky nejpovedenějších scének, které známe z tv i ze starých časů vhs:-) Ikdyž viděno již několikrát, vtípky fungují stále skvěle a u některých se u mě dostavil záchvat smíchu. Mr. Bean je prostě blázen...v dobrém slova smyslu:-)95% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Slisované Mini pro mě bylo trochu melancholickou nostalgií, když jsem tento sestřih viděl poprvé. Při dalším zhlédnutí jsem se tomu už zasmál. Jinak sestřihy (nebo vzpomínky sešité něčím jako dějovou linií, pokud chcete) jsem nikdy moc rád neměl, přesto se komediální talent Rowana Atkinsona nezapře. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Výběr toho nejlepšího, nejšílenějšího, nejvtipnějšího a k tomu pěkné scénky na půdě. Má cenu se dál rozepisovat proč dávám zrovna 5? ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Mr. Beana, k tomu není ani co dodávat. Jeden z největších komiků, co kdy byl. Kdykoliv se rád podívám znovu na tuto klasiku. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Beanovi nejpovedenější skeče mají jedno společné - vždy v nich účinkují další lidé jako nechtěné oběti. Proto jsou zde nejlepšími scénkami ty "U královnou" a "Na testu", které si plně zaslouží 100%. Zbytek je už o něco slabší, ale stále dost komická podívaná. Kdyby odpadla zbytečná a dosti nudná příběhová linka "Na půdě", mé hodnocení by ještě stouplo. 8/10 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Je to sice The Best Of, ale ani to prostě nudit nemůže, naopak. Výběr scén je velmi povedený a vcelku podle mých představ a navíc nové scény z půdy také stojí za to. ()

Reklama

Reklama