Reklama

Reklama

Kouzlo Grace

  • USA Nearing Grace
Trailer

Obsahy(1)

Film se odehrává v roce 1970. Dospívající hlavní hrdina Henry Nearing (Gregory Smith) se musí vyrovnat se smrtí své matky a je přinucen se změnit ze zmateného puberťáka na mladistvého s odpovědností. Při vší smůle, jeho otec Shep (David Morse), a starší bratr Blair (David Moscow), se na něj zcela 'vybodnou' a nepomůžou mu v tak těžkém období. Otec nakonec odejde z práce a propadne pití a motorkám. Mezitím jeho bratr zkouší žít jako dočasný natěrač. Pro zkomplikování situace jsou v Henryho světě dvě mladé ženy. Velmi sexy a populární Grace a sousedka Merna (Ashley Johnson). (Zlaticko1)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

mám rád filmy, které řeší spíš než nějaké velké dějiny, to, co se odehrává v nitru, zvlášť, když se to týká vztahů. A tohle je právě takový film. Film má své kouzlo, svou atmosféru, což je hodně důležité. Místy je to vážné, ale místy naopak velmi vtipné. Ani mi nevadí, že je v podstatě dopředu jasné, jak snímek skončí, spíš mě zajímá, jak se k tomu konci mladý Henry propracoval, jak tu trnitou cestu ušel. Jedinou výtku bych měl k některým dialogům. Zhruba polovina náctiletých byla schopna se vyjadřovat jako profesor sociologie, což nepůsobí dvakrát věrohodně. ()

Polnoch 

všechny recenze uživatele

Je veľká škoda, že takýto kvalitný film so skvelou hudbou a ešte lepším hereckým obsadením je taký neznámy. Postavy v Nearing Grace sú jedinečné a každá nám má čo povedať. Ani chvíľu som sa pri tom nenudil a tento film vo mne niečo zanechal, čo svedčí o jeho čaru. Naozaj nemám čo vytknúť. Je dobré vedieť, že z takého nízkeho rozpočtu sa dá vykúzliť niečo také krásne. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

U nás a řekl bych i ve světě zapomenutý film, který ale má své kouzlo. A to přestože hlavní pointa se točí kolem hlavního hrdiny a dvou jeho osudových žen. Kamarádce z dětství a nové krásce a královny školního plesu. Koho si vybere a jak to skončí je každému jasné, ale to v podstatě v tomto filmu není rozhodující. Rozhodující jsou sympatické postavy (Jordana je sexy, ale v její roli se mi více líbila třeba Jennifer Love Hewitt). Více mě zajímala ta kamarádka z dětství, která měla větší takové to pověstné kouzlo osobnosti a jak se s hlavním protagonistou pokaždé zhulili... to mi připomíná, že se ten příběh měl vlastně odehrávat v roce 1978, i když bych to teda vůbec nepoznal. Snad nikdo neměl to typické vzezření a image sedmdesátek. ()

Zlaticko1 

všechny recenze uživatele

Našel jsem si tady na csfd filmy, které nejsou nové a nemají zrovna hodně hodnocení. A všechny tyto fillmy mě velice překvapily. Je vidět, že nejsou nikterak znamé a to je opravdu škoda. Příkladem může být právě NEARING GRACE, příběh má krásný potenciál, a jeho většina je právě využita. Určitě každý puberťák by se chtěl dostat do situace, kdy o něj mají zájem dvě krásné dívky, avšak obě úplně odlišné. Jedna sexy a živá, plná vzrušení nežli lásky a ta druhá, 'komornější', která klade na city, kamaradství a věci kolem toho. Doporučuji :) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy stoja hlboko v úzadí a takmer nikto o nich nevie, ja by som tiež nebol žiadna výnimka ale vďaka Jordan Brewster som ho našiel. Situácia v ktorej sa ocitol hlavný hrdina by nenechala asi nikoho z nás chladného ... bol by som ale zvedavý pre koho by ste sa rozhodli vy, ja mám jasno ale v jeho veku neviem ako by som reagoval ... jeden bod dole za to že zo začiatku som mal pocit že to je nejaká óda na marihuanu ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama