Reklama

Reklama

Bean 7: Poslední žerty pana Beana

(video kompilace)
  • Velká Británie Final Frolics of Mr. Bean, The
Velká Británie, 1994, 50 min

Obsahy(1)

1. časť: Pán Bean sa rozhodne ísť vyprať si svoje veci. Vo verejnej práčovni ho čakajú však mnohé prekvapenia, s ktorými si vie rady len on.

2. časť: Mr. Bean dostane nápad, že si otestuje svoje golfové zručnosti. Ako správne natrénovať odpal a ako čo najrýchlejšie a najkratšie dostať loptičku do jamky, to vám predvedie len on. (genetique)

(více)

Recenze (42)

golfista 

všechny recenze uživatele

Mr.Bean na minigolfu dodržuje stěžejní golfové pravidlo - hraj míč jak leží. Na některých místech to jde opravdu velmi těžko, ale Mr.Bean si s bravurou poradí s každou polohou :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady se zrejme jedna o dil Odpal, pane Beane. Jeden z tech slabsich kousku, nejdriv Bean v pradelne a pote na golfu, pricemz pradelna je super, ale ten golf uz je slabsi, nicmene stale na 5*. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Ani tento díl o panu Beanovi pro mě není za míň než pět hvězdiček, protože u každého dílu se tlemím skoro stejně a i když golfová epizoda není z nejlepších tak je to stále za pět *...... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv završení v podobě nespavosti a nekonečného počítání oveček nepatří mezi to nejlepší, co nám může pan Bean nabídnout, předcházející tři scénky - v prádelně, na minigolfu a v nemocnici jsou až na samém vrcholu převeliké hory zvané legrace... Mimochodem věřte, nebo ne, ale právě kvůli epizodě "Odpal pane Beane" mě jako malého začal fascinovat minigolf. Viděl jsem v něm jakousi nadhru, u které ctění pravidel, zejména pravidla hraní míče, jak leží, nezná hranic a jeho dodržování je otázkou cti... Aspoň pro pana Beana určitě. 9/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Veď kto by nechcel hrať golf ako on. 90%. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je asi nepromyšlenější a nejpropracovanější. Obě pasáže jsou více než skvělé. Zvláště ten týpek s Beanem v prádelně ("Hej hej hej" :-)))))))). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný komik opět řádí a jeho kousky jsou opravdu nezapomenutelné. Kdo by si nevzpomněl na golf by Mr. Bean s motem "hrát míček tam kde leží ať je to kdekoli". Méďa v pračce taky zabodoval. Je to prostě kult. 95% ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Práčovňa a vôbec, iskrenie medzi Beanom a tým svalnatým karatistickým týpkom je pre mňa vôbec najlepšou epizódkou zo všetkých (ešte strihanie vlasov). Videl som to ako malý a totálne ma to odrovnalo. Videl som to dnes a stále je to dokonalé. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

V mých očích nejslabší Mr. Bean a o hodně slabší než ostatní díly. Scéna v prádelně je sice docela vtipná (mezi nejlepší však nepatří ani náhodou), ale ten zbytek je postaven na jednom vtipu, že se Bean nesmí dotknout míčku pomocí ruky a využití prostředí tomu moc nepomohlo. Scéna ohledně míčku v pytlíku s nákupem ve mě vyvolala záchvat smíchu, stejně i zdejší gag s Reliant Regalem, ale to je všechno. P.S. Prý v popisu chybí epizoda Good night Mr. Bean, která je u mě taky jedna z těch slabších, zhruba na přesné 4*. A protože tu první bych viděl tak na trochu slabší 3*, nechám 3*. Promiňte mi to. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Golf je trochu slabší ale prádelna je jedna z mých nejoblíbenějších. Scény s karatistou jsou nezapomenutelné stejně jako ty se slipy nebo sukní. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Mr. Beana, k tomu není ani co dodávat. Jeden z největších komiků, co kdy byl. Kdykoliv se rád podívám znovu na tuto klasiku. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

100 % - Já vim, někdo řekne: tenhle Bean je slabší, tamten je slabší. Ale já ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemůžu si vzpomenout, že by pro mě některý z nich byl slabší než 5* :-) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Honba za minigolfovým míčkem nepatří mezi nejlepší kousky, ale prádelna a týpek nakukující Beanovi pod sukni... legendární ;). ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Keď Mr. Bean nahodil ten face, keď musel pred zrakom chlapíka vypiť pohár tekutého prášku. To nemalo najmenšiu chybu. Bléééé! ;) 100% ()

Reklama

Reklama