Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Hugh Laurie) a Lucy Bell (Joely Richardson) jsou šťastný pár, který má téměř všechno, po čem touží. Ovšem Lucy k dokonalému štěstí chybí miminko. Snaží se všemi dostupnými bizarními prostředky, ale zkrátka jim tato radost zůstává odepřena. Po čase se jejich zoufalství zvětší a vztah se začne hroutit. Lucy nachází útěchu u svého zákazníka Carla (James Purefoy) a Sam ventiluje svůj stres do svého filmového scénáře. Do tohoto zmatku nakonec vchází doktor James (Rowan Atkinson) se svým černým humorem, aby dal vše do pořádku. (Bakllazaan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Pokus o moderní komedii o (ne)početí. Zajímavé je, že se půlka filmu točí kolem... točení filmu. Filmu, který má být dojemný, vtipný, prostě trhák. Tak proč potom není takové Maybe, Baby je mi záhadou. Vznikla totiž podivná směs milých okamžiků, nesnesitelné nudy a poněkud z řetězu utrženého konce. Hlavní pár je sice hezký na pohled, ale že Laurieho si Tom Hollander strčí do kapsy, to jsem nečekala. Alespoň že Kelly, Rachael a Matthew v malých rolích potěšili. Čekala jsem trochu trpkou komedii, dočkala jsem se poměrně trpkého zklamání. ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Hugh Laurie, Tom Hollander, Rowan Atkinson, Emma Thompson a James Purefoy! Už jen kvůli těmhle hercům se na to člověk musí podívat. A pak pohled do zákulisí BBC. Pro milovníka televizní produkce ostrovního království je to věc zcela povinná. A ještě navíc ironický pohled do natáčení filmu ... Možná každému nesedne, že si někdo může dělat legraci z tak vážného tématu, ale o tom britský humor je, přátelé! ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Výborný film ze života. Líbil se mi hodně ten nádherný britský přízvuk. Ten já vždycky můžu. Herecký obsazení mě taky dostalo, hudba taky. A ze všeho nejvíc se mi samozřejmě líbil Rowan. Jen škoda, že ve filmu byl tak málo. Ovšem, když tam byl, tak to stálo za to. Tenhle film bych určitě doporučila všem milovníkům britských filmů. 75%. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Neplodné, snažící, trpící, psychické, scénaristické × moc toho humoru tam nebylo, spíš mi to přišlo takové smutné, depresivní, a ten konec to byl děs. Téma rozhodně aktuální v každé době, obecně děj okolo docela zvláštní, sice převedení do filmu proč ne, ale trochu mi to zkazil ten konec děje, to bylo teda s prominutím hodně trapný. ..maybe baby.. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nahořklá tragikomedie o páru, kterému se nedaří otěhotnět se v třetině filmu zlomí v nudné psychologické drama o tvůrčím procesu a zne/využívání osobních zkušeností - a je to dost nezáživné. Škoda, ta podbízivost americkému publiku to srazila na bod mrazu a přitom vtípky jako byla kytice v poklopci by z toho mohly udělat dobrý film na závažné téma - kdyby se to právě závažného tématu nezaleklo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Niektoré scény režíroval Hugh Laurie (Sam Bell), a to kvôli tomu, že manželka režiséra Bena Eltona počas natáčania porodila a čerstvý otec si to nemohol nechať ujsť. (m.a.t.o.)
  • Emma Thompson (Druscilla) natočila svoje scény v priebehu jedného dňa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama