Reklama

Reklama

Bean 4: Šťastné nehody pana Beana

(video kompilace)
  • Velká Británie The Merry Mishaps of Mr. Bean
všechny plakáty
Velká Británie, 1992, 60 min

Obsahy(1)

Predvianočné nákupy, dirigovanie pouličného orchestra, servírovanie moriaka, výmena darčekov s priateľkou. Pobyt v hoteli, vymknutie sa zo svojej izby. (oficiální text distributora)

Recenze (54)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vánoce podle pana Beana snad není potřeba vyzdvihovat, pobyt v hotelu ale rozhodně nezaostává. Škeble jsem nikdy neochutnala asi právě kvůli tomuto dílu. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Skvělé příběhy , které nikdy neurazí a vždy pobaví.Nejvíce mě dostal příběh v hotelovém pokoji č.426 , kde se zabydlel po svém. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Křečovitý smích u scény s krůtou. :-) Nezapomenutelný Mr Bean a jeden z nejlepších dílů (to je dosti zavádějící tvrzení, protože všechny jsou nejlepší). Jednoduše skvělá zábava a smích zaručen. 100% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nákupy na Vánoce a hlavně pak výměna dárků, to je něco , na co se nezapomíná, i když už je to dvacet let. Nepřekonatelné! ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl si vždycky na vánoce prostě musim nadělit. A stejně jako Mr. Bean, i ja dostávám každé vánoce.. Christmas socks :-) Tenhle dárek u nás doma spolehlivě obhájí svojí pozici pod stromečkem pokaždé. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson rozhodně nepatří mezi pohledné herce, ale patří mezi geniální komiky. Kdo chce dělat humor na úrovni a kvalitní "skeče", měl by si vzít příklad právě z pana Beana !!! ()

Reklama

Reklama