Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

mistr97 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je bezesporu výborný komik. Neznám nikoho jiného, kdo by dokázal pracovat s mimikou tak jako on. Nejvíce ho znám pochopitelně jako Mr. Beana, divadelní představení v jeho podání tak pro mě bylo novinkou. Bohužel i přes to, že většina scének je povedená, tak mi přijde zdejší hodnocení dost přestřelené. Pokud bych tyto scénky viděl naživo v divadle, jistě by byl můj dojem lepší, ale při zhlédnutí doma v televizi to není takové. Navíc pár scének je přece jen slabších. 70 % ()

ash99 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je pravý kráľ smiechu. V tejto hodine plnej gagov začínajúceho Mr. Beana, môžeme vidieť jeho nezabudnuteľnú scénku v kostole, pomäteného čašníka alebo riaditeľa školy. Zvlášť pozornosť si zaslúži najlepšia scénka - príručka pre zoznamovanie sa s dievčaťom. Nesmiem zabudnúť ani na historickú scénu o poslovi a podlom kráľovi. V skratke: Atkinson vie, na čom sa ľudia najviac pobavia, a pritom nepotrebuje takmer žiadne rekvizity. On sám je poriadna rekvizita. Neopísateľné, to proste musíte vidieť. Nič iné pre tento film ako 100% dať neviem. ()

Reklama

Barak 

všechny recenze uživatele

Pořádná zábava od začátku do konce - fakt nevím, co bych k tomu víc napsal. Rowan Atkinson nám v několika scénkách dokáže, že můžeme na všechno zapomenout a po celých šedesát minut se "božsky" bavit. Nejvíc mě zaujalo - Fatal beatings, Invisible man, Elementary dating, It started with a sneeze, Pink tights & plenty of props (to neznamená, že ostatní jsou k zahození, všechno je to prostě paráda).... ()

Nekrofil 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je proste unikát. Je to komediant naozaj všestranný. V tomto živom vystúpení dokazuje, že zvláda bez problémov aj oveľa viac, ako len Mr. Beana (ale samozrejme ani ten nemôže chýbať ;-)). Bavil som sa od začiatku do konca a so mnou aj celé publikum, ktoré bolo prítomné na natáčaní. Každá jedna scénka je unikátna a dotiahnutá k dokonalosti. Tento záznam je nie len pre mňa (znova zdravím Vrtta :-)) srdcovou záležitosťou, ktorej sa proste menej ako 100% dať nedá. ()

ajfelka 

všechny recenze uživatele

Když Rowan Atkinson nemusí dělat jen ksichty v rámci role Mr. Beana a otevře pusu a začne ze sebe chrlit slovní granáty, tak to fakt nemá chybu. Nádherný humor, někdy příliš černý (Fatal beatings), jindy založený na dvojsmyslech (No one called Jones), nábožensky nekorektní (rozdělování hříšníků v pekle), průvodce při prvním rande taky nemá chybu, ale stejně mám nejraději tu scénku, ve které přebírá divadelní cenu za svého kolegu :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama