Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

novoten 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je Pan herec a tahle show pak jasným důkazem jeho všestrannosti. Při vzpomínce na posla, který přináší špatnou zprávu, o které si myslí, že je dobrá, mi začínají cukat koutky i téměř deset let od prvního zhlédnutí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprostej masakr. Tenhle hodinovej vyber nejlepsich Rowanovo scenek fakt nema chybu. Scenek je tu zhruba deset, kde se najdou jak tradicni Beanovske skece, jako je scenka v kostele, tak i scenky krapet drsnejsi, jako je reditelna, tri lidi na svatbe nebo jmena studentu - dvojsmysly. Ale naprosto nejvic me dostal pruvodce prvnim rande a Shakespear. Vetsina scenek je proste perfektnich, vetsinou scenky, kdy Atkinson neco predvadi, ale najde se i par prumernejsich, ktere jsou zalozene na verbalnim projevu. Tohle se fakt musi videt, Atkinson je tady genialni. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Ne, k tomu se opravdu nedá napsat komentář, který by vám přiblížil, o co běží. To se MUSÍ vidět. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastický Rowan Atkinson. Osobně mám nejraději asi úvodní scénku z pekla, Rowana jako shakespearovského herce a závěrečný skeč se jmény žáků jedné třídy. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jedna z mých nejmilovanějších záležitostí z filmografie Rowana Atkinsona. Jedna z vůbec mých nejhranějších VHSek. To se prostě musí vidět! Především scénka o shakespearovském herectví je k popukání, pokaždé se válím smíchy... Bernard Hopsa forever! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodinový záznam deseti scének, se kterými Atkinson vystupoval během 80. let na divadle a jejichž spoluautorem byl stejně jako u těch beanovských Richard Curtis, britské scénáristické zlato. Nejčastějším tématem se zdá být náboženství, do kterého se tvrdě tepe a připlete se sem i beanovská scénka z kostela. Úvodní scénka z pekla, kde Atkinson ztvárňuje ďábla jako žoviálního manažera, lekce jak se (ne)chovat na první schůzce a lekce shakespearovského herectví jsou za plný počet a i zbytek má svoje chvilky (kněz, co neví, co je felace, divadelní ceny). Záznam režíroval režisér mé oblíbené komedie A TAK JSEM SI VZAL ŘEZNICI. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Věčné zatracení nezná úlevy. Je dobré vědět, že před nástupem do pekla se hodí odskočit si na malou, ale pokud jste cizoložník zařazený do fronty k minigilotině, nemusíte to zas až tak řešit.. Exkluzivní komický soubor obličejové mimiky, pohybových kreací a verbálního projevu. Jelikož ty první dva aspekty jsou už trochu známé z příhod jistého majitele plyšového medvídka, nejvíc jsem si užil ten poslední. Luciferův manažer, asertivní indický číšník, či projev otce nevěsty, který si už trénuji na svatbu mé dcery - trojice Atkinson, Curtis, Elton si zkrátka zaslouží absolutorium, stejně tak mediálně upozaděný Angus Deayton ve věčné roli distingovaného udivence. P.S.: Vsadím se, že Jeremy Irons by v demonstraci Shakespearovského herectví nedosáhl takové přesvědčivosti.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní scénky, doslova jedna lepší než druhá... Vyhněte se ale DVD vydanému 15.07.2010 - je na něm sice volitelná česká (s dabingem Petra Rychlého) nebo anglická stopa, ale české titulky chybí! Respektive jsou jen u dvou scének, které zase pro změnu nejsou nadabované... Prasečina, tohle si Rowan nezasloužil. Jeho angličtině je sice rozumět dobře, ale kdo budete chtít vidět skeče česky otitulkované, zapátrejte (třeba) na YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=0-QMzRNdTfY ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Máte-li ho rádi, máte-li smysl pro jeho humor, pak vám nezbyde než uznat, že je to naprostý vrchol dokonalosti. Zde jsou jeho kratičké skeče netypické a umocněné tím, že jsou mluvené. A skvělé. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na tento sestřih skečů mistra komika se podívá každý, kdo má Rowana Atkinsona alespoň malinko rád, či není vyložený hajzl, který by se na tuhle záležitost koukl výhradně proto, aby si mohl udělat čárku za další odpad. Zdejší hodnocení je tedy poměrně zavádějící. Já se třeba koukl rád, protože jsem Rowana Atkinsona dříve jinde než v roli Mr. Beana téměř neviděl. Scénky jsou převážně z jeho mládí. Je neoddiskutovatelné, že tento pán prostě umí. Za tím, aby to vše vypadalo takhle přirozeně a dokonale stojí určitě dlouhé hodiny, či rovnou dny tvrdé práce. Každé gesto a každá mimika je prostě dopracovaná k naprosté dokonalosti. Nevybavím si mnoho herců, kteří by dokázali rozesmát prakticky jakýmkoli pohybem. Většina zařazených scének byla prostě úžasná a smíchu nebylo možné odolat. Super! Líbilo! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

"Atheists? Over here please. You must be feeling a right bunch of nitwits." Tak tohle překonalo všechna má očekávání. Rowan Atkinson vystoupil ze stínu Mr. Beana a dopadlo to víc než dobře. Gagy jsou neotřelé, kontroverzní a černý humor je jejich hlavní, a mnohdy jedinou, náplní. A tak to máme rádi! :) "And finally, Christians. Christians? Ah yes, I'm sorry. I'm afraid the Jews were right." ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Keď opakovane pozerám tento zostrih a smejem sa ako pri premiére, keď si uvedomím koľko úsilia a talentu stojí za ľahkým, akoby mimovoľným predvedením nejakého kumštu z hereckého remesla, potom mi úspech jeho skečov pripadá úplne prirodzený a zaslúžený. Mr. Beana je veľmi ťažké prirovnávať k niekomu inému. Skôr je možné, že neskôr budú vychádzajúce komické hviezdy posudzovať podľa vysoko nastavenej latky Mr. Beana. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Popravdě mám Rowana nejraději jako legendárního Mr. Beana, než tento sestřih jeho komediálních vystoupení (kde pan Bean samozřejmě nechybí). ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pár naozaj vydarených scénok, pri ktorých som sa dobre zabavil, no inak priemer a to mám Atkinsona fakt rád. Komické situácie Mr.Beana boli vždy založené na situačnej komike a mimike, tentokrát prevažuje verbálna stránka a to sa mi k Mr. Beanovi skrátka nehodí... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Hned úvod s vítáním v pekle je super, nicméně mojí jedničkou zůstává Fatal beatings", což je naprostá esence suchého a v tomhle případě i hodně krutého humoru, který se mimo Británii moc nevyskytuje. ()

Reklama

Reklama