Reklama

Reklama

Recenze (4)

Cälie 

všechny recenze uživatele

Muzikál, který kromě slovního humoru pracuje také se stereotypem obsazování herců do stejných nebo podobných rolí (Maurice Chevalier) a sebevědomou narací, která z diváka a jeho (ne)mravního chování činí tvůrce příběhu. Chevalier se v písni ptá: "What would you do?" a hned si odpovídá "I did the same, what you would do." Potenciální nevěra tudíž stojí a padá s divákovou mravní integritou. Chytré, vtipné a klasicky hollywoodské... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Prakticky geniální film, který vznikl jako ideální zvukový remake staršího němého Lubičova filmu. Téma bylo tedy dostatečně prozkoumané a herecká dvojice byla sehraná, aby bylo potěšení s nimi prožít více než jen jednu hodinku. Je cosi atraktivního na chytrých romancích, které adorují mladá manželství. ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Jeanette MacDonaldová tvořila s Mauricem Chevalierem v narativních muzikálech počátku třicátých let okouzlující pár. Mé divácké dojmy z "Hodinky s tebou" ale od první chvíle drasticky snižovala protivná herecká představitelka ještě protivnější Mitzi. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Původně snímek režíroval George Cukor. Z natáčení byl ale odvolán a práci na filmu dokončil Ernst Lubitsch. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama