Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké televizní drama, o muži, který našel a zoufale bojoval o svou nevlastní dceru.
Úspěšný obchodník musí bojovat o svou nevlastní dceru. Po smrti manželky se objevil její pravý otec a chce ji získat do své péče... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

freddy 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddechová romantická záležitost, takhle bych asi pěti slovy označil tento snímek. Mě to zaujalo, docela se mi to i líbilo a mělo to náboj a zajímavý děj. Na škodu byla snad jen velmi rozsáhlá stopáž (film trvá 135 minut). Ale na zabití času a oddech u televize to bylo fajn. Stejně jako všechny zajímavé oddechovky, které mají alespoň nějaký zajímavý děj, tak i tento film hodnotím průměrnýámi třemi hvězdičkami... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sledováno povrchně při práci na počítači, jen zvuková kulisa v prázdném bytě... Vědět, že jde o něco podle Danielle Steel, televizi bych vypnula. Takhle můžu konstatovat, že se jedná o naivní, přeslazenou, romanticko-rodinnou lemoňádu, na které překvapí jedině její snadná předvídatelnost. Dokonalý ON se stará o děti poté, co mu zemřela žena, o starší dcerku jeví zájem zlý biologický ON, dokonce ji i unese, do toho se motá ONA, doktorka, se kterou se vše v dobré obrátí a všichni mohou se šťastným smíchem odkráčet vstříc narůžovělému nebi. Prostě sladké jak cukrová vata - vždycky se mi z ní ježily chlupy a bolely zuby. 40% za tu roztomilou žábu. ()

Hedka 

všechny recenze uživatele

Steelovú už nepozerám, nečítam. Nemám rada nasladlé, plytké, naivné a priehľadné príbehy. Jeden z menej naivných románov, ktorý sa dá čítať je Príď láska k nám. Podarovala mi ho pred rokmi priateľka - o Steelovej sme vtedy ešte takmer nič nevedeli - a vtedy som ho doslova zhltla. Páčil sa mi. Žiaľ, to nemôžem povedať o tejto jeho adaptácii. Tak slabé a tak rozdielne s mojimi predstavami! ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Stále musím přemýšlet, proč se u nás filmy úplně jinak v názvu prezentuji než je překlad z angličtiny. Takže: Fine Things - pěkné věci - se u nás překládají "Cena štěstí". Ptám se proč ? Nicméně, film je podle amerického bestselleru populární spisovatelky ženských románů Danielle Steel. Je příjemný, tak jak život jde a nejlépe tam hraje malá holčička s dlouhými copy. Oddychovka pro ženy. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudil. Tatínci, pokud si vezmete ženu s dítětem, neváhejte s adopcí! Jinak si zlý fotřík na Vás zgustne a pěkně si vás vychutná. Ale to by zase Daniella Steelová v tomto příběhu nemohla rozehrát napínavou akci, že? Kafíčko, praskání v krbu, romantika a Daniella Steelová rozhodně k sobě patří. ()

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Milé, uklidňující, pravda a hlavně láska vítězí. Někdy se přihodí, že i takovýchto filmů je člověku, po všech těch akčních trhácích, nitro trhajících hloubáních o smyslu života, drsných zobrazení mezilidských vztahů, dnů blbec v práci, koulí, co přinesly děti ze školy, třeba. Vše je tu jasné a vše se správně rozuzlí. Tak nějak zažehnou světýlko na konci tunelu. A když mě skolí chřipka? Ideální:-))) ()

Reklama

Reklama