Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Recenze (198)

tron 

všechny recenze uživatele

Trápenie pokračuje. Vyčerpávajúca šestka sa objavila len rok po premiére nešťastnej päťky, v ktorej chýbalo nielen viacero kľúčových maskotov série (Zed, Nogata, Sweetchuck), ale dokonca i hlavný hrdina Mahoney v podaní Stevea Guttenberga. Scenár o výmene batožín bol v päťke neskutočne zlý, ale napriek tomu diváci stále boli zvedaví na svojich obľúbených policajtov. A tak prišla šestka s podtitulom Mesto v obkľúčení. No a je to rovnako zlé a slabé, ako päťka. Zápletka pojednáva o zločineckom gangu, ktorý mesto drží v šachu. V praxi sú to traja dospelí chlapi s humorom na úrovni neposedného piataka zo základnej školy, ktorý vie, že ho dnes v škole čaká už len telocvik a pôjde domov. Lassardov synovec Nick nie je Mahoney, vyložene sa sem nehodí, nemá ani štipku charizmy a v neposlednom rade je to nesympatická osoba. Starý dobrý Steve Guttenberg! Divák je síce rád, že znova v akcii vidí Hightowera, Hooksovú (pre oboch šlo o posledný výskyt v sérii), kapitána Harrisa alebo Jonesa s Tackleberrym, ale už to skrátka nie je ono. Cítiť, že dotyční sa vrátili v podstate len preto, že boli hercami jednej jedinej roly, takže to dojili a žmýkali až do (trpkého) konca a bolo im v podstate jedno, čo pred kamerou stvárajú (resp. sa s tým zmierili, keďže vedeli, že nie sú scenáristami ani režisérmi, ale iba hercami). Poteší cameo Billie Bird alias pani Feldmanovej zo štvorky a po prestávke v štvorke a päťke sa opäť vracia do hry Fackler v podaní roztržitého Brucea Mahlera. Miestami je to tak úžasne trápne (rapovanie), až je to zvrhlým spôsobom zábavné. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No musi se uznat, ze na 5. pokracovani porad docela koukatelny. Navic na pomery tyhle serie solidni pribeh. Mahoney opet neni, ale je tu jeho jakasi nahrada v podani McCoye, kterej se predstavil uz v minulym dile. Ale nutno rict, ze chaba nahrada. Je tu jedinej zasadni problem, dvojka Harris a Proctor. Harris byl ze zacatku proste smejd, kterej nema rad hlavni particku a ty mu delali naschvaly. Tady mu nikdo moc naschvaly nedela, problem je, ze jeho inteligence dosahuje zapornejch hodnot a tudiz je to proste naprosto dementni hovado co posere, na co sahne. Jenze sledovat to uz je spis trapny nez zabavny. No a jelikoz je na tom postavena spousta foru, je to docela pruser. Nicmene porad tu je skoro kompletni sestava, kazdej dostane prostor na nejakej ten for, takze se u toho zabavit da. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Pro mě suveréně nejhorší díl z celé série, ani Moskevská mise mi nepřišla až tak nudná. Jeden a půl hvězdičky, ale z úcty k celé sérii se přikloním ke dvěma, i když s oběma očima zavřenýma..... ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Film už je jen ubohou náhražkou zábavy. Slouží už jen k vybavení vzpomínky na povedené první díly. Kdyby se skončilo v nejlepším, bylo by líp. Koho už neustále opakované vtipy zajímají? Mě ne... 30% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale tenhle díl mi hodně sedí svým settingem, mnohem více než třeba dvojka. I když to jsou jen náhodné gagy za sebou. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Njeslabší díl série. Se zápory se nebudu rozepisovat, ty si jistě každý odhalil, nebo si je přečetl v komentářích mých kolegů. Snad kladem je konečná přestřelka Tackleberry vs. člen bandy zločinců a Hightower vs. obrovský člen bandy a taky Callahanová, která je pořád stejná kočka jako v jedničce. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipy mířené na ochránce zákona byly a budou a crazy komedie tehdy v 80. letech prostě frčely. Jednička byla takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a skutečně zábavná. A vydělala pořádný balík. Pošesté už to ale nefunguje, výsledkem je jen dost zoufalé trojčení v modré uniformě. Nové tisíciletí ale dalo šanci na comeback mnoha osmdesátkovým značkám, o restartu se hovoří už řadu let, zhruba sedm let zpátky to skutečně vypadalo „nadějně“. I když je otázkou, zda o něco takového stojíme. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Šieste pokračovanie známej hollywoodskej komédie "Policajná akadémia: Mesto v obkľúčení". Čo ku tomu dodať? No čo? Zasa bez suverejného Mahoneyho. Toporný Matt McCoy ako synovec veliteľa Lassarda ho nemôže v žiadnom prípade dostatočne nahradiť. Avšak zostali tam aj nejaké postavičky z minulých častí. Najzábavnejší sú asi negatívny, autoritatívny kapitán Harris a jeho prihlúply poskok Proctor. Je to zhruba na tej istej úrovni ako predchádzajúca časť „Nasadenie v Miami Beach“. Takže: ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle díl jsem se musel asi dívat někdy v době kdy jsem začínal hulit a dal jsem si před tím asi nějakej silnej matroš, protože jinak si svoje původní hodnocení neumím logicky vysvětlit. Tohle už je totiž totálně ohraná záležitost která už nemá moc čím pobavit ani ty vtipy na duo Harris a Proctor už se tu moc nepovedli a ten tah s jakože tajným hlavním záporákem který v pozadí tahá za nitky se taky moc nepovedl, protože když budete dávat dobrý pozor, tak kdo je ta tajemná osoba která to celé řídí vám dojde už v první scéně kde se objeví. Takže velká slabota, ale aspoň pořád ještě dodívatelné až do konce.25% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jones jako Jimmy Hendrix a později jako robot. Proctor s Harrisem tentokrát pos.ali na co šáhli. Se sérií to nevidím zase tak černě jak se píše. Pořád je to slušná porce zábavy. 45% ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Dodnes nedokazu pochopit co vedlo tvurce k tomu tocit jeste hrosi dily nez predtim - ty lidi nemaji ani spetku sebekritiky. ()

Reklama

Reklama