Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, nejspíš tím, že jako malý kluk jsem to sledoval na videokazetách, ale na policejní akademii mám prostě slabost. S postupem času vidím jaká je to ve skutečnosti hovadina, ale i tak vždycky vydržím celý film :o). Beatboxerový Jones mě snad pokaždé rozesměje. A ještě bych rád vypíchnul herecké výkony Proctora, ten mě dostává úplně vždycky :.o) ()

nevim1111 

všechny recenze uživatele

Šestý díl této komediální série už jenom omílá dobře známé vtípky (Harrys a Proktor, Jonesovo pazvuky, pastičky na Harryse) z předchozích dílů a defakto nemá co nového nabídnout. U některých vtípků jsem se i zasmál, ale vesměs jsou poměrně stereotypní. Finální potyčka téměř nestála za nic a záporáci nebyli příliš zajímaví. Hlavně za Harryse dávám dvě hvězdy ** ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Okrskem se valí vlna zločinu, a hlavně gang z Wilson Highs policii pěkně zatápí. Kapitán Harris je v koncích, a tak mu starosta posílá nečekanou posilu - velitele Lassarda se svými kadety. Chtě nechtě (a jako že hodně nechtě) musí všichni spojit své síly, a zjistit proč gang útočí jen podél trasy podzemky, a kdo se skrývá v pozadí... Šestá policejní akademie mne bavila o maličký kousek více než ta předchozí, ale to bude nejspíš tím, že přece jen obsahuje náznak nějakého příběhu (a ne úplně špatného). Samotné zpracování a pokus o vtipné scény působí jako mnoho dní nošené fusekle, většina herců se tváří, jako by zde byla jen z donucení, a tak snad nejzábavněji působí sám kapitán Harris (G. W. Bailey) se svým pucflekem Proctorem... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nějaký vtípky jsou už sice tolikrát recyklovaný, že už nejsou příliš vtipný (Harris a židle), ale objeví se pár nápaditejch scének (rapující Hooks s Hightowerem). Docela potěší akčně laděnej závěr společně s finálníma soubojema příslušníka policie s padouchem, který maj stejný dovednosti (síla, karate nebo záliba ve zbraních). ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě trochu mrzí až takhle nízko hodnocení, mě třeba šestka příjde po té úvodní trilogii dost možná nejlepším dílem. Je třeba říct, že šestka v podstatě nemá žádný děj. Celý film, bez titulků, má nějakých 75 minut, z toho posledních dvacet minut trvá závěrečná akce a předtím je to jen sled scén, ve kterých se chystáme na finálovou akci. Akce tu má snad poprvé nějaký koncept, kdy od začátku je jasně ustanovena parta zlodějíčků, z nichž každý je na první dobrou jasným alteregem některého z naší party policajtů a ve finále pak pochopitelně dojde na duely mezi nimi.  Konečně jsme se taky zbavily zlozviku, že v každém díle musí dojít nějaká nová hlavní postava. Monster truck / autobus honička mi vždycky přišla jako jeden z nejlepších momentů série. "Proč zastavuješ Proctore? - Je tu zastávka, nabírám cestující je to v jízdním řádu" ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • V klubu komiků Comedy Pub dělá Jones (Michael Winslow) na pódiu do mikrofonu beatbox právě ve chvíli, kdy je město bez elektřiny. Mikrofon se zesilovači je funkční i bez ní. (ČSFD)

Reklama

Reklama