Reklama

Reklama

Hurá na to!

  • Česko Ten náš zapadákov (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim Dunphy byl obyčejný teenager ze zapadákova, který se rád poflakoval s kamarády a problémy u něj byly na denním pořádku. Když ale po jednom šíleném mejdanu naboural do policejního auta, šlo opravdu do tuhého. Díky známému sice Tim neskončil ve vězení, ale na místě daleko horším - v internátní škole! V posledním roce byl středoškolák Tim, kluk z malého města, najednou jako ryba na suchu - mezi děti boháčů přišel s věcmi v báglu a cítil se jako absolutní outsider. Tato škola s hloupými pravidly vypadala jako peklo na Zemi. Spolužáci chtěli nového chlapce odnikud šikanovat, ale to neznali Tima! Ten si nenechá nic líbit a ještě ze situace vytěží. Zanedlouho má svou partu a dokonce chodí s nejhezčí dívkou ve škole! I když internát připadal Timovi nejdříve jako nejhorší díra, sám zjistí, že svět má daleko větší rozměry, a že musí o své místo v něm bojovat. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Maverick 

všechny recenze uživatele

Film prakticky o ničem. Hulení, chlast, pařba, hulení, chlast, pařba. Nicméně když jde o hulení tak je to vždycky super. Takže ta pětka je za dobrý hlášky, pytle trávy a dlouhý špeky. Překvapilo mě že kromě toho prvního napomenutí ve filmu nebylo žádné hulící ponaučení typu hulení je špatný, které v takových snímcích obvykle bývá. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Já tenhle fim prostě žeru. Je to krásný obyčejný příběh o studentovi, který prožívá klasické mladické slasti a strasti. Kamarádi, chlast, hulení, škola, láska, vztah k bratrovi a hlavně vztah k otci, který ten film povyšuje mnohem víš, než jen na tupou komedii bratří Farrellyů. Otec v podání Aleca Baldwina je neuvěřitelně opravdový a lidský se vším všudy. Atmosféra doby z filmu přímo teče a člověk se opravdu cítí, jako by tam s těma "grázlíkama" byl. A Amy Smart je kouzelná. Prostě parádní komedie, která je ale ze života a proto neni pouze prostoduše vtipná, ale oběvují se v ní i velice smutné a dojemné okamžiky! Skvělé! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá komedie, ale na muj vkus až moc oldschoolově natočený a málo zábavný, což je celkem divný, když se na tom podíleli bratři Farrellyové, který maj na kontě několik komediálních masakrů, ale už je to tak, nicméně jako takovej pohodovej film s prvky teenagerský komedie to nebylo špatný a Alec Baldwin jako fotřík, co se valí ve spodkách u TV je prostě drsnej ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo celkem velký překvapení. Hlavně proto, že jak plakát, tak český název, a koneckonců i jména scénáristů jsou celkem zavádějící. Ne že by vůbec nešlo o komedii, vtipných momentů a hlavně některých opravdu perfektních hlášek tam je několik, ale zároveň má tenhle film i zajímavej přesah, kdy je najednou filmem úžasně lidským. Moc podobností mezi filmy sice není, ale právě tím přesahem mi Hurá na to! trochu připomnělo Nádherný holky. Oba filmy se tváří obyčejně, ale je v nich mnohem víc. Aspoň já je tak vidím. Takže za to u mě rozhodně velký plus. Jinak musím pochválit herce - Amy Smart jako vždy nádherná, Shawna Hatosy jsem konečně viděl ve výraznější roli (a vůbec nebyl špatný), ale nejvíc zaujali Jon Abrahams a Alec Baldwin. První se skvěle staral o komediální prvky, to byla prostě geniální postava:) A druhý v roli otce naopak přidal trochu toho vážnějšího tónu. Pro mě jedna z jeho nejlepších rolí. Čistých 5* to asi není, ale za ten příjemný pocit během celýho filmu trochu přidám, řekl bych že si to zaslouží. ()

cross 

všechny recenze uživatele

V podstatě ničím vyjmečný a přece pozoruhodný film. Skvěle zapadá mezi podobně laděné filmy vyprávějící o studentské lásce, zařazené do "huličského" období 70. let. Občas je hodně vtipný, občas trochu nezáživný - ve výsledku však jde o velmi odlehčenou podívanou, která vyvodí spíše úsměv na rtech a i hodnocení tři * berte z jejich mezních hodnot. A čím že je Zapadákov tak pozoruhodný? Hlavně tím, že je v podstatě normální! A to není žádná samozřejmost - především, když zjistíte, že scénář napsali bratři Farrellyové... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama