Reklama

Reklama

Brigada - Brigáda

(série)
  • Rusko Brigada (více)
Rusko, 2002, 12 h 30 min (Minutáž: 50 min)

Epizody(15)

Příběh čtyř přátel, obyčejných mužů, kteří jsou okolnostmi donuceni vstoupit do řad zločinců a kteří se nakonec stanou zakladateli jednoho z nejvlivnějších moskevských gangů. V roce 1989 v Rusku běží na plné obrátky proces transformace od komunismu k tržnímu hospodářství. Na začátku zakládají malou vyděračskou bandu, ale záhy se dostávají přes daleko větší podniky až k pašování drog. Jde o závod, kde vítěz bere vše a ve kterém samotní gangsteři čelí zkorumpovaným politikům nebo bezohledným průmyslovým magnátům. Může být v takové bitvě skutečný vítěz? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wurths

Wurths (hodnocení, recenze)

Nevíte, prosím kde bych mohl stáhnout všech patnáct dílů brigády? Díky

brando

brando (hodnocení, recenze)

kapsomut: Ve své době se v tv časově kryly. Ono přijít s křížem pět let po funuse, tak je jasné, že souvislosti chápat nemůžeš.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Neviděl jsem ani jeden díl Invaze, ale podle toho co jsem o tom četl, nechápu jak to můžete srovnávat. Vždyť Brigada je o mafii a Invaze o mimozemšťanech! Nechápu pointu srovnávání těchto seriálů.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Hodně dobrej seriál z prostředí ruský mafie. Já osobně sice Rusáky moc v lásce nemam ale tenhle seriál mně chytil když ho dávaly v televizi a do dneška mně nepustil. Konečně po těch letech co sem ho viděl na Nově se mi podařilo ho sehnat. A zjištuju že muj názor se ani tošku za ty roky nezměnil. Ale nejvíc mně asi dostal konec předposledního (14.) dílu a poslední díl.

Eddie003

Eddie003 (hodnocení, recenze)

Abych se přiznal je to po dlouhé době seriál na který se schutí podívám.

Vacek

Vacek (hodnocení, recenze)

Felipeone: No kromě tý úvodní hudby vtom seriálu nehraje žádná myslím. Ale to mi vůbec nevadí. Nopak jen ta jedna je výtečná. Ale jen mě štve,že to dávaj v tak špatný čas, pak by se jistě koukalo víc lidí.

 (hodnocení, recenze)

Nevim proc ale libi se mi to cim dal vic.I ta hudba se mi zda skvela hlavne ta uvodni.Jsem asi fanda.Ale lepsi nez invaze ta me neupoutala vubec

Vacek

Vacek (hodnocení, recenze)

po 4. díle to vypadá, že už se to přehouplo do 2.třetiny seriálu. A ta bude už asi opravdu o té mafii.Což možná ubere na zajímavosti. Jestliže to tedy bude prostředí mafie jako u ostatních filmů.Je docela škoda,že se ten rok takhle přeskočil. Ty první díly byly opravdu skvělé (z normální party kluků se najednou stanou tvrďácký hoši), ale teď musím přiznat, že ,,Invaze" je lepší.

Sharlay

Sharlay (hodnocení, recenze)

Docela to ujde, ale já mám výhrady hlavně kvůli přehlednosti, včera jsem se díval na čtvrtý díl a řeknu vám, že nemám vlastně páru o co tam jde, ale musím taky říct, že přestože jsem nevěděl o čem to je a co se tam děje, musel jsem se dívat do konce, nevím proč jsem to nevypnul, asi je to seriál, kteréj dokáže člověka udržet u televize.

Vacek

Vacek (hodnocení, recenze)

Jako ruský fanda jsem si tohle rozhodně nemohl nechat ujít. A musím říct, že po 2 dílech to vypadá VELMI dobře !!! Naprosto odlišné od amerických ,,odrhovaček". Moc dobrý nápad tohle vysílat, škoda jen, že to tu má menší hodnocení než ,,Invaze". Asi to bude tou rozšířenou protiruskou náladou.100% doporučuju koukat raději na ,,Brigádu". Já sice sleduji oba seriály, ale kdybych měl možnost vidět jen 1, tak toto.

LosPaul

LosPaul (hodnocení, recenze)

Rusko sice moc nemusim ale tema mafie je supr nemuzu si pomoct. Jinak z americkejch serialu jednoznacne je nejlepsi prison break

Reklama

Reklama