Reklama

Reklama

Metroland

Trailer

Obsahy(1)

Chris (Christian Bale) žije klidný, předvídatelný, trochu i nudný rodinný život po boku svojí ženy Marion (Emily Watson). Najednou jako bomba do jeho života vpadne starý kamarád z mládí Toni (Lee Ross) a připomene mu staré časy, kdy spolu hýřili v Paříži, užívali si každou chvíli a opájeli se idealismem. Chris se najednou ocitne před rozhodnutím, jestli se vrátit k životu s Tonim, který o něj velmi stojí, nebo zůstat v zaběhlé realitě s Marion. (Morien)

(více)

Recenze (7)

Morien 

všechny recenze uživatele

Říkám si dobrý, dobrý, nějaké oddechovka, sem tam pár flashbacků.... a pak koukám, koukám, koukám a najednou ten flashback nekončí a stává se z něj hlavní téma. Asi je to u filmů docela obvyklé, rozhodně ne neobvyklé, jak tak nad tím přemýšlím, ale tady mi to nějak nesedlo, nejspíš proto, že ten mladistvý románek v Paříži mi nepřišel tak zajímavý, aby to dokázal utáhnout. A problém je v tom, že až románek skončí, tak se to nelepší. Do roku 2000 se najdou v Christianově filmografii rozhodně lepší filmy, možná úplně všechny ostatní. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mladý Christian Bale v netradičnom "slaďáku" v roli francúzskeho milovníka fotografovania, ktorý si užíva život, sex a ženy. Emily Watson je tu rozkošná a krásna a celú snímku spríjemňuje svojím prirodzeným hraním. Práve ona bola dôvodom, prečo som si túto málo známu snímku pozrel a začínam mať túto sexi Angličanku stále radšej a radšej. K dokonalosti a plnému počtu bodov tomu ale ešte niečo málo chýbalo. Neočakával som veľa od francúzsko-španielsko-anglickej snímky, ale bol to veľmi pekný a zaujímavý príbeh, kde hlavne kvôli hercom a ich kvalitám som dostal viac než som čakal. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzťahová dráma o chlapíkovi v strednom veku, ktorého navštívi priateľ z divokej mladosti a tak si chlapík musí ujasniť, či je spokojný so svojím nudným rodinným životom alebo ešte túži po divočine. Je to skvele obsadené. Bale tu hrá ústredného hrdinu solídne, ale na jeho psychotické herecké koncerty sa to proste nechytá. Na postavy tuctových chlapíkov je ho škoda. Potešia hlavne krásky, ktoré sa tu mihnú aj hore bez. Emily Watsonová ako jeho manželka alebo Amanda Raynová ako kráska, ktorej bude mať problém Bale odolať. Naviac sa to odohráva v sedemdesiatkách, asi aby vynikla zaprdenosť rodinného života, ktorého má hlavný hrdina miestami po krk. Celkovo solídny film na jedno pozretie, pretože neprináša nič nové, čo by nebolo sfilmované už miliónkrát. 6/10. ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Další velice kvalitní snímek s Christianem Balem. Plný mládí, energie, vášně, touhy, sexu a s ním souvisejících aktů. Bale září jako vždy, výborně si však počínají i Elsa a Emily. Děj je taktéž příjemný pro oddechový film. Místy i vtipné scény. Tento film by si určitě zasloužil více pozornosti. ()

Reklama

Reklama