Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladého Benita Mussoliniho. Je to drama muže, jehož touha po moci rozpoutala vládu teroru – mrazivý popis toho, jak se ambiciózní mladý učitel stal nemilosrdným diktátorem Itálie a spolupracovníkem Hitlera. (sator)

Recenze (5)

Houdini 

všechny recenze uživatele

Mladý Mussolini ("Socialismus je jediná krev, která koluje v mých žilách! ") - hodně politiky do r. 1918 a ještě více milostných scén - Antonio Banderas (Mussolini) + Anna Geislerová!!! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Trochu exotický, ale velmi dobrý koprodukční seriál, který není zajímavý jen účastí řady našich herců, ale hlavně tím, že středoevropského diváka seznamuje se životem jedné z nejkontroverznějších postav evropských dějin. A překvapivě nevyznívá postava Mussoliniho koketujícího s myšlenkou komunismu v podání Antonia Banderase nijak zvlášť negativně, jak by mohl český divák na základě povrchní znalosti ze školních učebnic dějepisu předpokládat... ()

sator

všechny recenze uživatele

Příběh mladého Benita Mussoliniho. Je to drama muže, jehož touha po moci rozpoutala vládu teroru - mrazivý popis toho, jak se ambiciózní mladý učitel stal nemilosrdným diktátorem Itálie a spolupracovníkem Hitlera. ()

Reklama

Reklama