Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pekelný milionář má dokonalý plán, který mu vždy pomůže zbavit se svých nepřátel. Pomocí zvláštního stroje dokáže měnit lidi ve vražedné panenky, které poslušně vykonají všechny jeho rozkazy. (Chupacabre)

Recenze (3)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně rozpačitý z hodnocení tohoto filmu. Fakt mám různé bizarní kousky rád, ale tenhle až na pár nápadů je velice nudný. Šílený monstrózní milionář má přístroj, kterým transformuje lidi na vražedné panenky, které potom společně s klaunským sluhou vyrážejí vraždit milionářovy soupeře. Ve filmu je všechno přehnaně barevné, postavy jsou bez výjimky nějak postižené nebo alespoň úchylné, děj je pěkně hudebně podbarven rockovými melodiemi, které hraje "na živo" dívčí kapela, kterou milionář vězní v obrovské kleci a hlasitost a výběr melodií ovládá dávkou elektrického proudu do ladných těl hudebnic. Herečky jsou všechny velice hezké a celkově se herci (i muži) dost snaží a v rámci bizarního B hororu jsou výkony nadstandardní (hlavně představitel vražedného klauna Mascara září). Ale jak už jsem na začátku psal, nějak mě to nevtáhlo a celkem i nudilo. Asi jsem už horory zmlsaný a musím příště lépe vybírat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím ale začínám si myslet že Band je nakonec špatný režisér kterýmu sem tam něco vyjde. Tohle je případ že jsem se na film těšil ale nakonec jsem byl extrémně zklamaný. Film nemá ani hlavu ani patu. Celý film se snaží být aspoň trochu vtipný ale to mu nevychází. A tak jediný co film zachraňuje jsou loutky který sice nejsou tak hezké jako v Puppet master sérii ale hejbou se celkem dobře. Ve filmu bych ještě rád zmínil hudbu která se sem totálně nehodila...Ale co já vím tohle bylo prostě moc divné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám pro fetiše pochopení. A fetišem Charlese Banda jsou bezesporu různé panenky a loutky v horrorech. Protože snad žádný jiný horrorový režisér jim nevěnoval tolik filmů. Tohle by teoreticky mohl být cca patnáctý až dvacátý díl Puppet Mastera s jinými loutkami, dívčím rockovým kvartetem vězněným v elektrické kleci, sadomasochistickými hrátkami a sice málo vraždami, ale důmyslnými a oku lahodícími. Svým způsobem docela bizar. Nic z toho však nestačí na plnohodnotné uspokojení. Hodnocení hlavně za loutky, masky, bizarnost a výběr hereček. 2.5* ()

Reklama

Reklama