Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neodolatelná Sarah Jessica Parkerová (Líbánky v Las Vegas, Ed Wood) v ní představuje právě zasnoubenou reklamní scenáristku Gwyn, která zjišťuje překvapivou věc: že manželství a věrnost spolu nemusejí vždy souviset — zvlášť v její vlastní, zdánlivě tak počestné rodině! Postupně u svých nejbližších objevuje nečekané podrobnosti jejich spletitých milostných eskapád a poznává, že manželství stejně jako sám život jsou plné kompromisů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (20)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená odpočinková komedie. Mia Farrow jako matka S.J.Parker je tu půvab sám a Antoniu Banderasovi se tak není co divit, že si vybere právě ji. A to není jediná "ilegální" dvojice, je jich tu víc, ale nepůsobí to lacině ani nějak prvoplánově, spíš to napovídá, že jsme prostě všichni jenom lidi. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sic je Sarah Jessica Parker respektovanou divadelní herečkou, zásadní filmové role se jí obloukem vyhýbají. Rapsodie v Miami je další upovídanou „komedií“, která je jen další průměrnou z mnoha a člověk by si pomyslel, že se poučí. Nepoučila (Drsňák Dudley, Zamilovaná do vraha, Lemra líná). Uvidíme, jak dlouho jí to bude ještě trvat, aby ze sebe setřásla jednu jedinou seriálovou postavu!! ()

balba 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla tento film položila jsem si otázku : " Je vůbec instituce manželství k něčemu dobrá? " ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Veľmi inteligentná, zrelá komédia. Napodobňuje to štýl, ktorý sa zvyčajne spája s Woodym Allenom, ale to nie je zlá vlastnosť. 6/10 ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Líbily se mi vlasy Gwyn i ty úhledné průhledné kruhy na vztahovém jezírku. Litr Sexu, špetka Woodyho a snítka humoru, podávejte v pokojové teplotě. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Woody na rohypnolu. Je tam toho spoustu, co divák najde u Allena (což není vyloženě špatně, nechat se inspirovat u nejlepších není ostuda), ale pojivo je levné a rychle zvětrá. 50% ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát hvězdy 3, ale pak sem si položila otázku: Proč? Odpočinková komedie, ale ne moc zajímavá ani ne moc vtipná, ani ne moc dobře zahraná, ani ne nijak zajímavě natočená.., prostě nic zvláštního. 50 % ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Celkem interesantní motanina, která vám zrovna jistotu do vztahu nedá. Avšak řekla bych, že lidské pohnutky zde byly pěkně vystižené. Kdyby každý konal, jako myslí, tak by to dopadlo asi jako v Miamské Rapsodií. =) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Viditelně nízkorozpočtový vztahový romantický film, honosící se značnou konverzací, než nějakými činy. Cynické perspektivy v jinak dosti chatrném scénáři je více než dost, takže byť děj směřuje spíše k depresi, svěží atmosféra se tomu snaží zabránit. Námět je jednoduchý, Gwyn, s tváří Sarah Jessicy Parker, když vidí, jak se její rodiče a bratr ve svých vztazích podvádějí, začíná pochybovat o vstupu do manželství. A celé dějství v podstatě funguje jako vrba, neb se k ní každý chodí svěřovat a ona to celé tak okecává, že by snad leckoho mohlo napadnout, že jí z toho ještě huba nebolí. Je to zkrátka její šou, kterou táhne do předpokládaného finále. A romantické napětí tkví v tom, jestli se všichni zase dají dohromady a budou pokračovat ve svém manželství a jestli do toho nakonec hupsne i Gwyn. Celé to vypadá na zfilmovaný divadelní scénář, ale takhle většinou ryze televizní filmy vypadají. Vztahy, vztahy a zase jen vztahy. O nic jiné tu opravdu nejde. Jako kdyby v životě nic jiného neexistovalo. Divačky telenovel by snímek oslovit mohl, jinak bohužel. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Príbeh Gwyn , ktorá sa zamiluje do svojho priateľa, ktorého si vezme a zároveň začne riešiť vzťah jej matky , ktorá sa zaľúbi osetrovatela, Milostný kolotoč ,romantika, ktorá miestami aj pobaví 3* ()

subic 

všechny recenze uživatele

Slušný Antonio Banderas a spousta seriálových tváří, které tu romantiku tak nějak znásilní a nevylepší to už ani otevřený konec. Jde spíš o TV produkci a někdy za 10 let se na to zase můžu podívat. 50% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo na hranici poživatelnosti už v devadesátých letech a dnes by to nikomu neprošlo. Nudná růžovoknihovničková vztahová romance, nebezpečně zavánějící televizní produkcí. Jinak též jakýsi pochybný dokument o nevěře a jejích příčinách nebo taky něco jako takový slabší Woody Allen bez Woodyho jiskry, nápaditosti a hravosti. Jedinou předností filmu je mladičká Carla Gugino. ()

Reklama

Reklama