Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska amerického obchodníka a krásné klavíristky ze Singapuru je prudká a vášnivá, ale přinese jim mnoho marného čekání a smutku. Ale také naději, že štěstí čeká alespoň další generaci. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak si někde všimnu nápisu "německý romantický film", beru nohy na ramena... A tohle je přesně ten případ. Jen s tím rozdílem, že tady jsem se u tzv. bojových scén (které berou tvůrci smrtelně vážně) nasmála jako nikdy. ()

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

Telenoveloidní spatlatina, kde milostné zápletky jsou naprosto absurdní. Thýně udělá BUBUBU, načež strašně zamilovaná Japonka si veme jiného, Bléééé!!! ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Dávám tři jen proto, že jsem měla čest tu knihu číst a byla jsem z toho příběhu nadšená. Když jsem pak úplnou náhodou mrkla do televizního programu a zjistila, že běží v tv film stejného jména nadšeně jsem si před obrazovku sedla a koukala a koukala až do konce i na druhý díl. Nebýt té knihy dala bych mnohem méně, ale to své oblíbené spisovatelce udělat nemůžu. Co v tom filmu bylo tak špatně? Nejspíš, že kniha pojednává a životě jedné generace od cesty mladé Japonky až po její stáří, kdy vychovává svou vnučku. Tak jako v životě pojednává o tragédiích, láskách, prohrách i vítěztvích, ale bohužel film z knihy vytáhl jen další řádkovou romantickou mini zápletku a udělal z tohoto příběhu úplně zbytečně jen béčkový románek. ()

Reklama

Reklama