Reklama

Reklama

Recenze (3)

matisse odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wtf. Not my Veronica. Tak lazy a cheap writing jak posledních 20 minut týhle epizody jsem dlouho neviděla. Rob Thomas vůbec nepochopil, v čem tkví síla jeho hrdinky a opakuje debilní schéma "suffering makes women strong", ačkoli samotný utrpení radši rovnou přeskakuje nejblbější výpustkou v dějinách TV tvorby. Hodinu jsem ss musela uklidňovat čtením stovek rozzuřených komentářů na imdb. Bože můj, jdu si to vymazat z hlavy a do mýho osobního kánonu ten konec ani nepáchne. ()

MoiJe

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT PRE EPIZODU: Ak je naozaj mrtvy, v prvych chvilach som si vravela aka skoda ho, vzdy som ho mala rada, postavu i herca ked uz sa niekde mihol. Navyse nic ich nenutilo ho do 4. rady pridat, iste to nebolo tym, ze by sa ho hned aj potrebovali zbavit. Na druhej strane, pre hlavnu postavu asi je usadenou brzdou na zaujimave nove strety v buducnosti, no. Ked uz nic, aspon mu dopriali happyend. (Aj tak na neho Veronika bola dlhodobo zbytocne protivna a neohladuplna, on mal svojich demonov, ktozvie, ako dlho by im stastie vydrzalo.) Kazdopadne tym, ako jeho koniec odflakli, si imho nechavaju priestor sa o jeho (ne)smrti este rozhodnut pri vyjednavaniach o S5. ()

Reklama

B.Wilde

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z toho konce jsem mírně řečeno pěkně nasraná... Netvrdím, že tenhle seriál je kdo ví jak úžasný, ale po tolika letech je to prostě už srdcovka a Veronica s Loganem, to už je prostě taková klasika... už tehdy jsem byla rozčarovaná při tom konci-nekonci u S3... pak se po letech dočkáme filmu, kde se to konečně krásně uzavře (juchůůů)... po čase se rozhodnou pro S4... a... oni tam vymyslí tohle... ne... ne... ne! Když jsem četla poté rozhovor s Thomasem, ráda bych byla poblíž, abych mu hodila něco po hlavě... možná se někomu bude líbit nějaké potencionální pokračování, no pro mě ten seriál naprosto zabil... ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama