Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi a kolegové Matthew (Albert Popwell) a Melvin (Caro Kenyatta) se dostanou v kasínu v Maccau do problémů a jsou uneseni. Do spletitého případu se pouští drsná agentka Cleopatra Jones (Tamara Dobson), která přijíždí do Macaa, kde se k ní připojí tajná agentka Mi Ling (Tanny Tien Ni). Clea brzy zjistí, že stopy únosce vedou k drogovému dealerovi Soo Da Chenovi (Chan Shen), který okradl i šéfku drogového kartelu zvanou Dragon Lady (Stella Stevens). Dokáže Clea najít dva nezvěstné kolegy, potrestat drogového dealera Chena a svrhnout nebezpečnou Dragon Lady? (Epistemolog)

(více)

Recenze (6)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Po předchozím výdělečném dílu Cleopatra Jones (1973), studio Shaw Bros spojilo síly a rozpočet v koprodukci s Warner Bros, aby upekli další úspěšný blaxploitation. Postava Kleopatry je nepřehlédnutelná, jelikož jí opět ztvárnila 190cm vysoká afroamerická modelka Tamara Dobson. Mimochodem v osobním životě dělala Tamara karate a navrhovala šaty pro vysoké ženy a jako modelka pracovala pro Vogue, Chanel, či Essence. Dokonce je uznána Guinnessovou knihou světových rekordů jako "Nejvyšší hlavní herečka ve filmu". Kostýmy a make up si znovu v tomto snímku dělala sama, ale i ostatní komparzisté vypadají dost extravagantně. Působivý je však dyzajn samotného kasína, vznešená produkce, živější zvukový doprovod a lesbické dcery Dragon Lady. Z obav jsem tenhle zapomenutý film odkládal dobrých 7 let, přitom je to nejlepší blaxploitation série, co kdy vznikla. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zábavnejšie a akčnejšie ako jednotka, najmä vďaka exotickému prostrediu, množstvu bitiek a skvelej záporáčke v podaní Stelly Stevens, ale aj tak to ani zďaleka nemá na "grierovky", lebo tu chýbajú ostré hlášky a charizma Pam. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Stella Stevensová je určitě lepší soupeřkou než Shelley Wintersová a její směšní poskoci v původním filmu, prostředí je lepší, akce je lepší, hraje v tom Tien Ni, ale navzdory tomu všemu na čtyři jít nemůžu, protože Tamara Dobsonová v titulní roli mi nesedí. V obou filmech na mě působí jen jako modelka s výrazným líčením a věšák na extravagantní šaty. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tamara Dobson ako herecka to bojove umenie nemusela predstierat, ono tie veci ovladala na urovni. Drsne 45 - 50 kilove agentky, ktore vymlatia 100kg chlapov a vedu drsne reci  ja moc nemusim, Charles Bail ako reziser ma len dva kvalitne filmy za svoju karieru  : toto a The Gumball rally 1976  : 70 % ()

TO 

všechny recenze uživatele

Tajná agentka Kleopatra Jones přiletí do Hongkongu, aby rozbila drogový kartel, který řídí sexy majitelka casina Dračí dáma. Kleopatře pomáhá sexy číňanka a chvílemi i banda děcek. Dobré akční scény s použitím bojového umění povyšují toto pokračování nad první díl. Jakštakš solidní kriminálka a hodně sexy. James Bond v sukních. ()

Reklama

Reklama