Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi a kolegové Matthew (Albert Popwell) a Melvin (Caro Kenyatta) se dostanou v kasínu v Maccau do problémů a jsou uneseni. Do spletitého případu se pouští drsná agentka Cleopatra Jones (Tamara Dobson), která přijíždí do Macaa, kde se k ní připojí tajná agentka Mi Ling (Tanny Tien Ni). Clea brzy zjistí, že stopy únosce vedou k drogovému dealerovi Soo Da Chenovi (Chan Shen), který okradl i šéfku drogového kartelu zvanou Dragon Lady (Stella Stevens). Dokáže Clea najít dva nezvěstné kolegy, potrestat drogového dealera Chena a svrhnout nebezpečnou Dragon Lady? (Epistemolog)

(více)

Recenze (6)

TO 

všechny recenze uživatele

Tajná agentka Kleopatra Jones přiletí do Hongkongu, aby rozbila drogový kartel, který řídí sexy majitelka casina Dračí dáma. Kleopatře pomáhá sexy číňanka a chvílemi i banda děcek. Dobré akční scény s použitím bojového umění povyšují toto pokračování nad první díl. Jakštakš solidní kriminálka a hodně sexy. James Bond v sukních. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zábavnejšie a akčnejšie ako jednotka, najmä vďaka exotickému prostrediu, množstvu bitiek a skvelej záporáčke v podaní Stelly Stevens, ale aj tak to ani zďaleka nemá na "grierovky", lebo tu chýbajú ostré hlášky a charizma Pam. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Po předchozím výdělečném dílu Cleopatra Jones (1973), studio Shaw Bros spojilo síly a rozpočet v koprodukci s Warner Bros, aby upekli další úspěšný blaxploitation. Postava Kleopatry je nepřehlédnutelná, jelikož jí opět ztvárnila 190cm vysoká afroamerická modelka Tamara Dobson. Mimochodem v osobním životě dělala Tamara karate a navrhovala šaty pro vysoké ženy a jako modelka pracovala pro Vogue, Chanel, či Essence. Dokonce je uznána Guinnessovou knihou světových rekordů jako "Nejvyšší hlavní herečka ve filmu". Kostýmy a make up si znovu v tomto snímku dělala sama, ale i ostatní komparzisté vypadají dost extravagantně. Působivý je však dyzajn samotného kasína, vznešená produkce, živější zvukový doprovod a lesbické dcery Dragon Lady. Z obav jsem tenhle zapomenutý film odkládal dobrých 7 let, přitom je to nejlepší blaxploitation série, co kdy vznikla. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Stella Stevensová je určitě lepší soupeřkou než Shelley Wintersová a její směšní poskoci v původním filmu, prostředí je lepší, akce je lepší, hraje v tom Tien Ni, ale navzdory tomu všemu na čtyři jít nemůžu, protože Tamara Dobsonová v titulní roli mi nesedí. V obou filmech na mě působí jen jako modelka s výrazným líčením a věšák na extravagantní šaty. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tamara Dobson ako herecka to bojove umenie nemusela predstierat, ono tie veci ovladala na urovni. Drsne 45 - 50 kilove agentky, ktore vymlatia 100kg chlapov a vedu drsne reci  ja moc nemusim, Charles Bail ako reziser ma len dva kvalitne filmy za svoju karieru  : toto a The Gumball rally 1976  : 70 % ()

Reklama

Reklama