Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Derek 

všechny recenze uživatele

vynikajuci spaghetti westernovy uvod za doprovodu morricone-ovskeho soundtracku od de masiho (kopia je to tak dobra ze som si myslel ze ide o samotneho ennia) a chuck nakopava zadky mexickym hajzlom. zvysok uz taky peckovy nie je a viac menej slape v klasickych 80-vych akcnych vodach so vsetkymi klise co k tomu patria (tupy sef, hrdina samotar, otravny partak), navyse nastup hlavneho zaporaka carradinea na scenu by bol o dost viac posobivejsi ak by nemal na sebe pruhovany sveter! ku koncu sa to nastastie opat rozbehne (scena s pochovanym autom mi prisla vynikajuca) a tak ide o jednu z tych lepsich norrisoviek... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Z Chuckovy filmografie první větší film a sakra dobrej. Tuším, že jsem jej snad nikdy neviděl, ale je to paráda. Chuck poprvé se svým plnovousem konečně nestojí proti nějakým nýmandům, ale proti po zuby ozbrojené bandě pašeráků zbraní, vedené klasikem Davidem Carradinem a také konečně nespoléhá jen na karate. Pistole, upilované brokovnice, uzi, teréňák a samozřejmě taky pivo a neskutečně bordel :-) K tomu prima westernová hudba a atmosféra, smutná smrt pár kladných postavy a perfektní akce završená čistkou základny záporáka a soubojem Norris vs. Carradine. Co chtít více. PS: Ve vedlejší roli Robert Beltran alias Chakotay ze Star Trek: Voyager. ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Jelikoz jsem nikdy nemel video, obesla me manie VHS kazet s dubingem jedne osoby a la "Rambo vzdé sa. Nemáš žádnó šancu!" Na tento skvost jsem okrajove narazil diky slovenske televizi a prestoze jsem stacil poprepinat jeste na jine programy, prekvapive jsem videl zrejme i ty dve zlomove sceny - vyjezd auta z pisku, souboj v karovanem svetriku. Ty wole japonec! Spaste dusi nebo vam Tarantino natrhne prdel... ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Westernovější akčňák aby člověk pohledal, ale hlavně - pokud byste chtěli znát klíčový inspirační zdroj pro Chuckovu nejznámější (byť zdaleka ne nejlepší) roli, tady jste na správné adrese. Nepřemožitelný vousáč tu představuje samotářského texaského rangera (!), jenž zákon prosazuje tvrdě a velmi svérázně. Nutno však dodat, že na rozdíl od otravně správňáckého mudrlanta Walkera je McQuade docela sympaťák, jenž má moc rád pivo (a pro osvěžení se jím dokonce i polívá!) a jemuž to s obří bouchačkou v ruce dost sekne. Navíc má parádně vytuněný jeep, s nímž se dokáže vyhrabat (doslova) z jakékoliv šlamastyky. A oproti většině svých sólovek tady náš oblíbenec dostal plnohodnotného soupeře v podobě Davida Carradina (Kill Bill 2) - na konci mezi nimi pochopitelně dojde k "osudovému" pěstnímu souboji, který (kupodivu) ani dnes nevypadá vůbec špatně. 65 % ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můžete Chucka zasypat i s autem pod zem, ale pak musíte počítat že vás vyhodí do vzduchu s celým barákem. Více než půlka scén je okopírovaných z různých filmů a dokonce z různých žánrů (hlavně western). Některé scény nevymyslíš (romance v bahně). Celkově to má tady Chuck s ženskýma docela zajímavý. Potěší Carradine. Béčko jako kráva, které kupodivu ukazuje Chucka ve špičkové formě. Překvapivě velmi komplexní film, protože má zajímavý děj, akci i herce. 70% ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama