Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Recenze (132)

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Jelikoz jsem nikdy nemel video, obesla me manie VHS kazet s dubingem jedne osoby a la "Rambo vzdé sa. Nemáš žádnó šancu!" Na tento skvost jsem okrajove narazil diky slovenske televizi a prestoze jsem stacil poprepinat jeste na jine programy, prekvapive jsem videl zrejme i ty dve zlomove sceny - vyjezd auta z pisku, souboj v karovanem svetriku. Ty wole japonec! Spaste dusi nebo vam Tarantino natrhne prdel... ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Trošku podivný film kombinující prvky westernu, melodramatu a lehce i bojového filmu. Scénář je plný bizarních skoků v časoprostoru a pokusů o jakousi psychologii (jako když ta holka vyhází Chuckovi z lednice čtyři piva a je z toho scéna, o tom jak se hrozně ničí). Hudba vykrádá Morriconeho motivy z "dolarové trilogie". Všechno pak místy doplňují kouzelně komické momenty, kvůli kterým se Chuck pouději stal modlou vtipů o jeho božskosti a dokonalosti (jako když Chuck vyjede s autem ze země či když uhýbá spršce střel z automatické zbraně). Je to ale bohužel málo vtipné na to, aby se z toho stalo guilty pleasure. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

vynikajuci spaghetti westernovy uvod za doprovodu morricone-ovskeho soundtracku od de masiho (kopia je to tak dobra ze som si myslel ze ide o samotneho ennia) a chuck nakopava zadky mexickym hajzlom. zvysok uz taky peckovy nie je a viac menej slape v klasickych 80-vych akcnych vodach so vsetkymi klise co k tomu patria (tupy sef, hrdina samotar, otravny partak), navyse nastup hlavneho zaporaka carradinea na scenu by bol o dost viac posobivejsi ak by nemal na sebe pruhovany sveter! ku koncu sa to nastastie opat rozbehne (scena s pochovanym autom mi prisla vynikajuca) a tak ide o jednu z tych lepsich norrisoviek... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cak Norrrys mal v 80. rokoch este predsa len hodne do seba. Ba dokonca sa miestami dalo uvazovat o tom, ze je borec. Akcny, pochopitelne. Chvalabohu, tieto bojove kreacie, co Cak predvadzal, ma nijako nezaujimaju, ale ich choreografia je na vysokej urovni, to nemozno prehliadat. Raz za cas je dobre vyplachnut hlavu takymto akcnakom. 77 % ()

zette 

všechny recenze uživatele

Velka skoda, ze jsem tento film nevidel v detstvi. Kdy jsem hltal vsechny americke akcni filmy z osmdesatych let. Tam si myslim, ze by se McQuade neztratil a s kusem nostalgie bych na nej s laskou vzpominal. Chuck Norris je sice frajer a ma styl, ale dneska mi uz v tomto filmu nema moc co dat. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Film plný vroucí a procítěné hudby. Výjmečně trošinku překvapivý konec a tomu všemu korunují pekelné hlášky. - "Vzpomínáš si na mě, Mexikáne?" - "Jo, na hajzly nezapomínám!" ()

Mol 

všechny recenze uživatele

THIS IS NOT MY IDEA OF FUN! Béčko všech béček. McQuade má v baráku bordel, nesvítí mu zadní světlo, holky vodí do pochybnejch barů a zásadně si neumývá tu svou kraksnu, která vypadá jako by jí zrovna vytáhli z bažiny. Naprosto otřesný vizuál, akce, lokace, herci a dokonce i originální znění je jak nějaký příšerný dabing. Všechno co se tam odehraje, co se tam říká a situace z kterých to vychází jsou naprosto šílené. V závěrečném zúčtování má na sobě Carradine svetřík do véčka a vypadá jako buzík. Dokonce je tu i padouch na křesle, který se jmenuje Falcon. Umíral jsem celý film a několikrát jsem ho chtěl vypnout, ale aby mé hodnocení bylo objektivní, tak jsem ho s velkým sebezapřením dokoukal. Mám rád nízkorozpočťáky, ale tenhle je opravdu urážkou inteligence. Aspoň že dcera McQuada byla roztomilá. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Spotenému Norrisovi uniesli dcéru. A to nemali robiť! Som zástancom Eastwoodovských westernov a jeho kamenných pohladov, preto mi od začiatku sadol aj tento film (aj keď Norris tak hrá v každom filme). Škoda, že film nebol o niečo kratší, pretože miestami ma až tak nebavil. Ale skvelá hudba (alá Morricone) pozdvihovala celkovú atmosféru. Na to že som si to pustil len kvôli Barbare Carrere, to celkom dobre dopadlo. A Carradine kopol Norrisovi piesok do čí...ANI TO (!) NEMAL ROBIŤ! ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

První hodina a čtvrt šla. Ale jakmile začala přestřelka v poušti, tak se to dostalo do klasické Norrisovky, a těm asi nikdy nepřijdu na chuť. To s tím autem WTF?? Dávám 3* jen protože to je lepší než Missing in action. ()

PetrVabruscak 

všechny recenze uživatele

Ještě než bylo na světě Komando a Krvavý sport, vznikl film, který je pro mě synonymem pro akční B-movie. Ano, ve filmu má hlavní roli Chuck Norris, ten o kterým se píše miliony vtipů a ten, který posílá milony na charitu. Film je několikrát vzpomínaný i v druhém dílu Expendables. Asi v žádném B-movie nenajdete tak skvělý soundtrack - všechna čest Francesco Masi. Film je drobet ve stylu westernu. Chuck je pořádný buran... ...pořád se potí, chlastá pivo, má super auto a jeho jediný společník je vlk. Přidělímu mu přitroublýho kolegu, zamiluje se do nesprávné ženy, která mu vygruntuje a on jí postříká hadicí a vyválí v kaluži. Jenže ona hodná uklízečka je přítelkyně kunfu legendy Davida Carradineho, který je překupníkem zbraní a když Kill Bill unese Chuckovi jeho dceru, tak je asi jasný, že musí dojít ke vzájemnému střetu. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vraj jeden z najlepších filmov Chucka Norrisa. No nič moc. Niektoré postavy sú extrémne hlúpe. Napríklad ten FBI idiot. Akcie je dosť, ale je dosť špatná. Lepšia choreografia súbojov a menej debilné strieľanie by mohlo posunúť tento filmu do kultových rovín. Chuck je zas mužný drsňák, ktorí sa s ničím neserie a občas s tým ostatným lezie pekne na nervy. Duel Norris Carradine jedobe vygradovaný, ale ako som už písal. Choreograficky pokafraný. Ako plus beriem sexi chicku, ktorú Chuck našiel. Sú filmy ktoré obstoja aj v dnešnej dobe. Lone Wolf McQuade to nie je. 3* ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi myslel že točí bondovku, skladatel psal hudbu pro western, Chuckova holka si v jedné falešné bondovce dokonce zahrála a sám Chuck je tak drsný, že kdyby byl jen o ždibíček drsnější, tak už je svá vlastní parodie. V tomhle mi trochu připomněl Sylvestra Stalloneho v době kdy měl po čtvrtém Rockym a druhém Rambovi, a ego mu přerostlo soudnost. Sly si napsal a záhrál hlavní roli v Cobře, což sice bylo příjemně přepálené béčko, ale přece jen krok zpátky v kariéře. Chuck Norris byl béčkař vždycky, takže pro něho byl film podobné úrovně velice slušný nadstandard. Pochválím ještě Roberta Beltrana - Chakotay ze Star Trek Voyager, a svinsky odporného Davida Carradina. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch super béčkových filmů, které vás musí bavit. Čert vem herecké výkony a složité efekty, hlavně že je to zábava. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy,kdy byl Norris přijatelný akční hrdina. Prima souboj s Carradinem a celkem pěkná akce,jen ten Ram Charger by i s těma udělátkama ze země nevyjel ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Madam, a čo do čerta vy vlastne viete?" – „Ja pre plukovníka len pracujem, nespím s ním." Tak nakoniec aj Chuck Norris dokáže prekvapiť v pozitívnom zmysle slova. Poctivé béčko štylizované do neowesternovej formy, výborná atmosféra, fajn herci, akcia v rámci možností a rozpočtu tiež celkom ujde, čerešničkou na záver je súboj Norris vs. Carradine. 60 % ()

Reklama

Reklama