Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Recenze (132)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšia norrisovka čo som zatiaľ videl. akcia je skvelá, ten džíp je parádny, chuck ako ranger je cool, caradine ako nepriateľ je ok, akcia slušná a záverečný súboj chucka a carradinea vyzerá i na dnešné pomery dobre.  Keby takto vyzeral walker bola by to iná prdel. ()

izual 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval díky kamarádovi, který řekl: "Hele, já vim, že "Čak" točí sračky, ale todle je fakt dobrý." Po několika nedobrovolných projekcích zvedám na fantastické 2*. Jedna hvězdička za ultratvrďáckej výjezd z hlíny a jedna za Davida Carradina - jeho záporák je skvělý. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Dnes 10.3 2010 má Chuck 70. takže blahopřeji a hodnotím ( samozřejmně mírně přehnaně ) jeho film aby měl chlapec radost . Mimochodem je to můj nejoblíbenější snímek s Ch.N a do dnes ho mám na VHS. Je pravda že mým nejoblíbenějším akčním hrdinou nikdy nebyl , ale ten film má prostě něco do sebe , na rozdíl od jiných jeho flákú . ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Chuck je bourák. Ženský ho milujou, chlapi chtějí být jako on. Zatímco z opačným pohlavím nemá problém, chlapům pro jistotu láme kosti. A celá tahle podívaná je tak naivně, hloupoučká jak jen si to doba vyžadovala. Ale je to zábava a hraje do toho fajn westernová hudba. ()

Hruskovice 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně proč ale hned po shlédnutí se mi vybavily slova Fanánka ze Tří sester: „No, ten název je docela dobrej. Vona je to dost sračka, ale na tom nezáleží, protože reklama se udělá tak jako tak a lidi si to stejně koupěj.“ :D (v tomdle případě nekoupěj ale kouknou na to). První (když nepočítám Expendables) a dost možná poslední film s Chuckem Norrisem jakej jsem kdy viděl. Ale musím uznat že ta hudba a první scéna byla jak z nějakého dobrého kult špageti westernu, joo to se mi líbilo :) :D Pár epickej scén tam bylo, ale spíš pro zasmání. Neodpustím si jednu poznámku za všechny ty nesmysle. Nechápu jak ve vyprahlém Texasu kde je všude prach a písek, ani stopy po dešti může mít někdo tak nehorázně zablácený džíp :D ()

rajot 

všechny recenze uživatele

V dnešní době by to bylo tak na jednu hvězdu, ale v tý době to musela bejt "videová" pecka - navíc s rychlodabingem (nostalgie jako prase) - to je na druhou hvězdu a třetí hvězda je za neúmyslný gagy, který mě nutily smát se od začátku do konce. Kultovní jsou pro mě hlavně dvě scény: 1) Chuck se napije plechovkovýho piva a s fanatickym řevem sešlápne plyn a vyrazí s autem z hlíny, 2) Chuck stiskne kohoutek u revolveru a začne se svíjet bolestí (protože má zlomený žebro), tak se naštve a ve zpomalenym záběru z otočky ve výskoku rozkopne dřevěnej sloup a zboří si přístřešek :)))) - pecka. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tak to je klasickej Chuck. Řeší všechno nekompromisně a s ničim se nemaže. Takovej moderní western. Chuck neni samozřejmě velkolepej herec, ale tahle role na něj velký nároky neklade - takže pohodička. Barbara Carrera byla v roce 83 pěkná kočka a David Carradine ten zloduchy uměl. Dobrá zábava a klasický osmdesátý léta. 75 %. ()

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Hle tu počátek legendy o Chuckovi. O muži, jemuž se kulky obloukem vyhýbají. Který z šestiranného revolveru vypálí dvanáctkrát (i vícekrát, dle potřeby). Nikdy nemine a umí driftovat i z jeepem zakopaným pod zemí. Po vzoru pepka námořníka má vždy při ruce plechovku, která mu dodá nadlidskou sílu, jen místo špenátu má raději pivo. Ten film je tak geniálně blbý až je naprosto úžasný. PS: Dojde i na hlášku: "Myslíš si, že jsi velkej drsňák." :-D ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Absolútny pohodový akčný snímok na 80. roky. Dnes sa už človek na pár scénach zasmeje a príbeh nebude budiť taký záujem ako skoro pred 40 rokmi. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris ešte v úvode svojej kariéry mohol svoju budúcnosť viac zamerať na westernové snímky. Tu sa jeho skalnatá mimika a Eastwoodovské prehrávanie (spolu s hudobným motívom skoro vykradnutým z najkultovejšieho filmu špagetovej produkcie) hodili a nebyť záverečného otrasného súboja, šlo by o ultimátne béčko skoro až v áčkovom prevedení. V rámci jeho filmografie ide stále o to lepšie a niektoré pasáže si jednoducho zapamätáte. Škoda, že neskôr ho ulovili hlavne producenti na hrane súdnosti... ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Norrisovka je tu dost nadhodnocená. Podle mě je tenhle film tak na úrovni Osmiuhelníku, který tu má o víc jak dvacet procent míň. Jakmile dojde na akce, je to slušný, ale místy to fakt nudí. Za pěknou hudbu zvyšuji na 55%. ()

Dvorik 

všechny recenze uživatele

Porad super snimek jako pred 25 lety na videu. Kombinace Knight Ridera, 96 hodin a Komanda s desne cool hudbou porad funguje. ()

montel 

všechny recenze uživatele

J.J. McQuade (Chuck Norris) je texaský ranger, který se s ničím příliš nemaže, bydlí v karavanu, kde má hrozný nepořádek a ze všeho nejraději má svého psa a pivo. Pohodu mu naruší nebezpečný pašerák zbraní, který se nezdráhá mu nejen zabít nejlepšího přítele ale také unést jeho jedinou dceru...Chuck Norris je v současné době velmi časté skloňované jméno hlavně s vtipy. Co se týče filmů to zase tak slavné není. Ale Osamělý vlk patří k tomu lepšímu v čem Chuck hrál, takže pokud máte rádi starší akční filmy s výrazným kladným hrdinou, tak proč ne zrovna na tohle. 60% ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Klasický film své doby, klasický Chuck své doby a klasický dřevák Carradine. Carradine a jeho bojové schopnosti, tomu říkám podívaná. Snad jen on si založil kariéru na umu bojových uměních, ač žádné nikdy nestudoval (rychlo kurzy se nepočítají). ()

gezko 

všechny recenze uživatele

Kam sa hrabe Vin Diesel a jeho Fast & Furious vytunené a vynitrované káry. Chuck už takmer dve dekády pred nimi si sám zmajstroval (vytunil) motor. A preto: Chuckom Norrisom vylepšené auto sa dokáže samé vyhrabať z hrobu. Chuck je nesmrteľný a na vstanie z mŕtvych mu stačí plechovka piva (Pepek námorník sa asi inšpiroval Chuckom). Chuck nemusí jesť, jemu stačí pivo. Chuck pri 360 stupňovej otočke s UZIm nikdy neminie. Tieto a ešte ďalšie nesmrteľné citáty produkuje táto filmová klasika môjho detstva. ()

Reklama

Reklama