Reklama

Reklama

Přepadení! Jack Rozparovač

(festivalový název)
  • Japonsko Bókó kirisaki Džakku (více)
Trailer

Obsahy(1)

Japonský pár pracující v cukrárně nechtěně zabije mladé děvče při pozdním návratu z práce. Oba zjišťují, že milování po vraždě bylo mnohem vášnivější, než kdykoliv jindy. Tím se rozjíždí série vražd náhodných žen a vzájemného sexuálního uspokojování. Touha po vzrušení však nejde zastavit. Tento horor v sobě kombinuje sexuální až zvrácenou rovinu s hororovými prvky, které jsou vyústěním jednotlivých vražd cukrářským nožem. (bulawaio)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Japonci ještě tolik nebáli a tohle bylo skutečně explicitní i v té erotice, asi tomu dám trochu více, na druhou stranu i ta skutečnost, jak vidíme jen uměřenou nahotu, má něco do sebe, především pak vzhledem k násilnostem, které se zde odehrávají. Snímek je dobrou ukázkou toho, jak nahlédnout do hlavy šílence. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tak už vím, že nožík na dorty se nemusí nutně používat jen na zdobení a krájení dortů, ale také na krájení něčeho jiného. Můžete ho klidně najít i mezi nohama. Není to sice nic převratného, zobrazená brutalita a sex japonců je příliš soft, ale když já si nemůžu pomoc. Ten vraždící páreček se zajímavým koníčkem ''zabij, zasexuj a u toho pij colu nebo jez sendwich'' se mi hrozně líbil. A když do toho přidáte samé dortíky, černý humor a jazz.. je to sladký film :D ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Milostný příběh páru, kterej si dokáže vášnivě užívat sex je po prolití krve nějaké mladé japonky. Kdo čeká gore bude zklamán. Jenže tenhle snímek si hravě vystačí i bez něho a myslím si, že i bez gore je brutálnější jak většina filmů kde se gore objevuje. Vražd je plno, ale většinou šikovně mimo záběr. Zde každej musí dát průchod svojí fantazii. Díky vhodně použitým zvukům to až takovej problém není. Každopádně je to hodně úchylná, bizardní a brutální love story kde není vrahem řezník, ale prachobyčejnej cukrář, kterej vypadá, že neumí napočítat ani do pěti. Záhy zjišťuje, že cukrářským nožem se nekrájí dobře jen dort, ale dá se skvěle použít i na krvavou zábavu po které následuje sex. Na filmu mě nejvíc srala cukrářova pichna. Killí ( zabíjí ) jednu pěknou japonku za druhou a doma klátí takovej zjev. Naštěstí ke konci filmu už nedostává tolik prostoru. Za mě určitě spokojenost. Kdo jede v těhle japan zvrácenostech a neviděl tenhle film. Tak určitě doporučuju. Ostatní radši ruce pryč. Jsem rád, že moje 4 hvězdy hodily tento film do červených čísel, protože tam si určitě zaslouží být. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo z japonskejch krátkejch "pinku exploitation" zatím to nejúchylnější, nejzvrácenější a nej-"sleazy" (nenapadá mě český pojem), co jsem zatím viděl ... Páreček co se seznámí v cukrárně si to rozdává za pomoci vražd dívek, jen to je dokáže dostat do maximálního sexuálního "climaxu". Holka, která se zdá být původně ta šílenější jde svojí rolí od poloviny filmu docela do pozadí a borec se rozjede s nabroušeným cukrárenským nožem fakt hustě ve velkým. I když jsolu vraždy kamerově trochu mimo, jsou opravdu extrémně drsné a brutální, plus mají fakt nepříjemný zvukový doprovod, ze kterého mrazí v zádech... Nehledě na subžánr se celý film a hlavně závěr filmu zvrhne v brutální řezničinu a počet obětí, které týpek rozpáře, je vskutku nemalý!! Takže ne ani tak sex, jako brutální vraždění je obsahem tohoto ujetého filmu. Ale to není všechno, film je navíc ještě fetišisticky založen a celý jeho "systém" je totálně zvrácený. Hlavní představitelé pracují v cukrárně, kde se prodávají sladké dortíky a zákusky, dívky jsou vražděny výhradně cukrářským nožem, film střídá záběry sexu, vražd a pojídání jídla (svačiny, večeře, ...) v příbytku těch dvou šílenců... Což zrovna já osobně nemusím. Nemám fetiš snad na nic, natož na jídlo a když tam páře holku a hned potom si maže housku s marmeládou a láduje se s ní, tak mi to fakt zvedá kufr víc, než "obyčejný" krvavý mordy ... S jídlem jako fetišem jsem se setkal ve více filmech, někde mi nevadil, někde mi dobrotu opravdu neudělal, tento film je jedním z nich ... Ale jak říkám, nejdrsnější "japan pinku", ujetost, zvrácenost, jatka ... Jen pro okrajové a podobně zaměřené publikum!! Běžný divák tohle nemůže vychytat!! V rámci žánru ale super... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nic, z čeho bych si sednul na prdel. V podstatě jde jen o to, jak si mladý pár zpříjemňuje jinak nudný sexuální život. Takže zavraždí holku, tělo uklidí a následně si zapíchají. Následuje další oběť, úklid a zase sex. Pak další vražda, po které už ani neuklidí, hlavně, že si šoustnou. A pak už je konec, v němž hlavnímu hrdinovi rupne v bedně a zmasakruje několik ženských najednou... ale nejsou to žádná gore jatka: morduje se tu čistě cukrářským nožem, i když jeho hladké ostří občas pronikne i do intimnějších partií. Jo a za to nechutný mlaskání u večeře bych jim dopřál jednu šťastnou preparaci. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama