Reklama

Reklama

Reipu nidžúgodži: Bókan

  • Japonsko レイプ25時 暴姦 (více)

Obsahy(1)

Utiahnutý zamestnanec čerpacej stanice sa jedného dňa náhodne zoznámi so svojráznym delikventom Crimsonom, ktorý si z ničoho nerobí priťažkú hlavu a žien, ktoré sa mu páčia sa zmocňuje prostredníctvom hrubej sily. Podarená dvojica začne na firemnom aute spoločne jazdiť po okolí, pričom si vyberajú a znásilňujú mladé ženy, ktoré im padnú do oka. (Karamanlis)

(více)

Recenze (9)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase jednou dal. Moje první (a nejspíš i poslední) návštěva ve světě „sexploitation“ mě teda příliš nenadchla. Hlavním důvodem budiž absolutní bezobsažnost filmu, kdy postupně sledujeme asi šest znásilnění dost nepohledných Japonek, které si to ale většinou užívají a dokonce pak násilníkům nadbíhají (vidět to feministky, vyskočí z kůže! :-)). V těchhle scénách ani tak nejde o násilí nebo ten sex, ono to je podáno skoro až umělecky (ostatně hraje u toho vážná hudba). Jenomže kromě toho tenhle film v podstatě nemá děj, snad až na ten motiv se třemi buzíky, kteří nahánějí kdovíproč jednoho z těch znásilňovačů. Ta závěrečná pasáž odehrávající se u opuštěného bazénu (respektive na jeho dně) je ale docela povedená a svým způsobem i provokativní, pokud se trocha té homosexuální nekrofilie za provokativní dá považovat. :-) Ty dvě hvězdy dávám za těch posledních deset minut a za rozumně krátkou stopáž. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Je možné, že Yasuharu Hasebe sa v Reipu 25-ji: Bôka čiastočne inšpiroval o štyri roky starším americkým Forced Entry, nakoľko medzi oboma snímkami existuje istá dejová paralela, skôr ale predpokladám, že ide o podobnosť čisto náhodnú. Hasebe bol totiž skutočný maník a mazák, čo sa japonských pink filmov týka a na rozdiel od poloamatérskeho Forced Entry jeho Rape! 13th Hour pôsobí uceleným a profesionálne natočeným dojmom, takže je pravdepodobné, že tento Costellov pornografický flák ani nevidel. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Pinku eiga ako sa patrí. Zo začiatku kopa znásilňovania a sexu. Podobne ako v inom snímku tohoto režiséra Assault! Jack the Ripper (1976) je tu super hudba, aj keď nie tak dobrá. Koniec vrcholí extrémnou krutosťou, ktorá mi až vyrazila dych. Čo je zvláštne vo filme je aj homosexuálne násilie na hlavnom hrdinovi. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Mladý japončík (představte si mladou japonskou verzi Samuela L. Jacksona s věčně dojemným výrazem) nastupuje do nové práce. Seznámí se zde se starším mazákem, který se mu svěří se svým netradičním koníčkem - znásilňováním. Mladý japonský Samuel L. Jackson by si tohoto koníčka taky rád vyzkoušel a tak ho mazák bere s sebou na výpravy, kde ho zaučuje, jak správně znásilňovat. Troufnou si dokonce na dvě ženy naráz. Ženy jsou vcelku spokojené, jedna znásilněná žena si s mazákem dokonce dává schůzku v kavárně. Časem dojde mladý japonský Samuel L. Jackson k názoru, že už je dostatečně zaučený a mohl by se proto ve znásilňování osamostatnit. Začátky jsou sice trpké a mladíkovi se nedaří, ale postupem času jeho pokusy přinášejí znásilňovací ovoce. Nakonec si ale uvědomí, že ve dvou se to přece jenom lépe znásilňuje a tak se vrátí zpět k mazákovi. Takhle by si znásilňovali šťastně až do smrti, nebýt chyby, kterou starý mazák znásilňovač udělá. V kabince ublíží japonské buzně v latexu (nevím, asi mu nějak ublíží, ukázané to tam není a já japonsky neumím a titulky jsem neměl, protože jsem si z torrentu chtěl stáhnout 13 samurajů a vyjel mi tam název v japonštině s číslovkou 13, tak už mi to bylo líto se na to nepodívat ) a japonská buzna v latexu jde ihned žalovat svým dvěma gorilám. Na ulici si ty gorily s buznou počkají na naše dva znásilňovače, tam je přepadnou, strčí do auta a odvezou na uzavřené odlehlé koupaliště. Tam starého mazáka zabijí a shodí do vypuštěného bazénu. Zde se v plné kráse projeví pořekadlo - kdo jinému jámu znásilňuje, sám je znásilněn - takže se gorily na mrtvém mazákovi vyřádí. Jedna gorila mu ho strčí do pusy a aby mu v orálním uspokojení nebránily zuby, tak vezme ševcovské kladívko a mrtvole ty zuby vymlátí, což vydává (bez legrace) zvuk, jako když naklepáváte lžičkou vajíčko natvrdo. Mladý japonský Samuel L. Jackson však nechce prodat svou kůži lacino a tak jim uteče a při útěku stihne zabít jednu gorilu a japonskou buznu v latexu. Pak zazvoní u znásilňené ženy, která si s mazákem dávala schůzky a oznámí jí smutnou zprávu o mazákově smrti (nevím, asi jí to oznámí, neměl jsem titulky, 13 samurajů fail). Žena se dá do pláče a mladý japonský Samuel L. Jackson ji utiší tím, že ji znásilní... tedy žena se zprvu brání a mlátí ho polšťářem až peří lítá, avšak nic naplat, mladík ji přemůže a nastává velké znásilňovací finále, kde mladý japonský Samuel L. Jackson v závěrečných titulcích ženu zásilňuje za doprovodu vážné hudby a nekonečně (úmyslně ártově) padajícího peří. To nevymyslíš. Made in Japan. XD)))))))))) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru je Reipu 25-ji: Bôkan kvalitní snímek, kde se solidní rychlostí střídá jedno znásilnění za druhým. Když, ale píšu znásilnění tak to není úplně přesný výraz, protože oběti nejdřív protestují ,ale poté si užívají. I když mam zatím nakoukáno jen minimum, přesto je tento film rozhodně slabší, ale na druhou stranu 73min uběhlo rychle a některé scény jsou kvalitně podané. Film mohl diváka trochu víc seznámit s příběhem a mohl být rozhodně drsnější, ale přesto se jedná o kvalitní "sexploitaition". 75% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama