Reklama

Reklama

Metallica: Cunning Stunts

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

DVD1: 01. So What
02. Creeping Death
03. Sad But True
04. Ain't My Bitch
05. Hero Of The Day
06. King Nothing
07. One
08. Fuel
09. Bass/Guitar Doodle
10. Nothing Else Matters
11. Until It Sleeps
12. For Whom The Bell Tolls
13. Wherever I May Roam
14. Fade To Black
15. Kill/Ride Medley

DVD2: 16. Last Caress
17. Master Of Puppets
18. Enter Sandman
19. Am I Evil?
20. Motorbreath
21. Interacting With The Fans
22. The Rob &Joe Show
23. Kirk &Guitars
24. Big Mick
25. Final Destruction
26. Flaming Dude
27. Bob Bender
28. Photo Gallery (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

erl 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncert plný energie , skvělých instrumentálních výkonů a hráčského nasazení . Kapela předvádí repertoár především z období Load/Reload ale to nevadí je to stejně zážitek! ()

edy66 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám jak jsem na koncert jel do Prahy a byla to bomba,netradiční otevřené pódium a perfektní výkony celé kapely.Není co dodat. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Výběr songů je znamenitý, ale nelíbí se mi jak na tomhle koncertu vypadají :-P a ta komédia tam na konci tam taky být nemusela, ale i tak je to hudební zážitek jak sviňa.. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Krása poslouchat. Škoda, že jsem nebyl sám přítomen. to musela být naprosto paráda. Rozhodně Metallica, která byla na vrcholu. ()

Márduk33 

všechny recenze uživatele

Bez debat dávám 100%. Metallica patří mezi kapely, se kterými jsem vyrůstal a stále ji poslouchám a velice si ji cením. Tento koncert je velmi povedený snad po všech stránkách. Výborný zvuk, velice zajímavě sestavený setlist (několik songů z Load, takový který už dnes jen tak neslýchýme) a celkové charisma všech členů. Kill/Ride Medley mi také velice překvapilo a určitě příspívá ke klenotům setlistu. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Velmi energická show k turné "Load". s diamantovým pódiem uprostřed haly. Strhující atmosféra fanoušku. Hezké instrumentální kousky. Bohužel je to ale už jen odvar starého kultu. Zvuk mohl být lepší. 8/10 ()

pistik 

všechny recenze uživatele

Vinikajúci koncert, výborne natočený. Divák by akoby bol v srede diania, takmer priamo na pódiu, ktoré bolo v strede štadióna v Texase ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Ani neviem kde začať. Asi tym, ze sa jedna asi o najlepšie natočeny koncert mojej srdcovky. Ta reziserska praca je uchvatna (mnohé zábery su doslova lahôdkou) a v porovnani s poslednymi dvdčkami je to "nebe a dudy". Strašne vela robi podium v strede velkej haly, na ktorom si to kapela evidentne uživa a predváza nezamenitelnu šou. Playlist je sice pomerne vymäknutý (turne k albumu Load, takže sa to da chapat), lenže tieto pecky už asi nikdy naživo nezažijeme, takže o to viac si ich vážim. Co sa tyka zvuku, všetko je na najvyššej možnej urovni. Hlavne basy su priam zabijacke, nehovoriac o výbuchoch, ktoré spolahlivo overia statiku (ten v "Creeping Death" je vskutku nezabudnuteľny!) vašho obydlia. Vseho vsudy, dokonalo natočený koncert s tažko opisatelnou atmosferou a som velmi neštastný, že som to vsetko nemohol zažit naživo v Prahe 96 (vo fotogalerií je pár fotiek). PS: to záverečné ohnive inferno je genialny napad!!! ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Koncert zachytávajúci kapelu v pre mnohých fanúšikov, kontroverznom období okolo záznamu "Load". Túto éru kapely mám rád, ale toto 2DVD je pre mňa bohužiaľ trochu sklamaním. Najmä z dôvodu nedostatočného zastúpenia skladieb z albumu ku ktorému išli šnúru - štyri kúsky plus vtedy novinka "Fuel" je proste veľmi málo. Chýbala mi napr. "Wasting My Hate", "Bleeding Me" alebo taká "Mama Said" miesto "Nothing Else Matters" by robila divy. Playlist všeobecne nič moc, pretože skladby ako "Creeping Death", "For Whom The Bell Tolls" no najmä "Sad But True", nech sú akokoľvek dobré, mi už začínajú liezť riadne na nervy (tá posledná už lezie a poriadne). A keďže ani otváracia punková vypaľovačka od Anti-Nowhere Ligue "So What!" sa mi absolútne nepáči, tak už začiatok považujem za dosť spackaný. Koncertná šou ako taká je v poriadku, len to Hetfieldove užívanie slova "baby" trošku nekorešponduje s metalovou šou :)) Po technickej stránke okrem zastaralej normy 4:3, ktorá je na dobu vydania logická, nie je čo vytknúť - vynikajúci obraz, stereo stopu hodnotím len ako ľahko nadpriemernú - mohlo to byť lepšie. 5.1 som nepočúval, keďže nemám domáce kino :) Bonusy tiež nič moc, čakal som niečo lepšie. Kto pozrel nekonečnú fotogalériu na jeden záťah je pánko :)) Jediné čo bolo super bolo prepínanie kamier pri troch skladbách, to je druhýkrát čo som použil na diaľkovom ovládači túto funkciu :)) Suma sumárum, toto DVD som kúpil len včera v rámci akcie Metallica, kedy boli na polovicu zlacnené všetky radové albumy plus toto 2DVD, ktoré ma stálo 9,99,-€ a za tú cenu dajme tomu že to ide, ale keby som to mal kúpiť za normálnu cenu okolo 16-17€, tak by ma to pravdepodobne sralo. Je mi ľúto že neprekypujem superlatívmi ako zvyšok hodnotiacich, ale tak to proste cítim. Mne príde že našľapanejšie sú aj tie novšie záznamy, ako napr. "Quebec Magnetic", ktorý som ešte ani nevidel celý. ()

Reklama

Reklama