Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trávit mládí u montážní linky rozhodně nepatří mezi klukovské touhy. Pro pětadvacetiletého T. J. Burkeho a jeho nejlepšího přítele Dextera je vytouženým klíčem k lepšímu životu Aspen v Coloradu. Toto lyžařské středisko plné krásných dívek a bohatých a slavných zákazníků se také jednoho dne stane cílem jejich cesty. Oba mladí muži jsou mimořádně obratnými lyžaři, a tak si velmi brzy najdou místa lyžařských instruktorů. A protože zejména T. J. je úspěšný nejen coby lyžař, jeho pověst se valí svahy Aspenu jako lavina. Nečekaná proslulost s sebou nese celou řadu příjemných požitků. Spokojený život se vším všudy, plný radovánek a bohatých a krásných milenek. Po čase však přijde chvíle, kdy se T. J. cítí přesycen rozmařilým životem a zjistí, že potřebuje od života mnohem víc než jen povrchní vzrušení. Navíc Dexter po nehodě během jednoho z tréninků začne pít, pomalu se zadlužuje a jeho přátelství s T. J. se rozpadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak tenhle film běžel letos v zimě uprostřed sezony a my se na něj v Peci kolektivně koukali. Polovička z nás druhej den nemohla jít učit, protože nedokázala vstřebat lyžařskou techniku devadesátek. A na každým dalším tréninku se vždycky našel aspoň jeden blb, co se zeptal, kdy budeme probírat metodiku jízdy po ledopádech... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohodovka o lyžování. 1) Příjemný film s pěknými kluky, krásnou přírodou, parádními lyžařskými záběry, které až berou dech (alespoň tedy mně) a nezbytnou příběhovou vatou._____ 2) 34letý Paul Gross (hlavní postava - spisovatel T.J.) i 29letý Peter Berg (jeho kamarád, smolař Dexter) působí přirozeně a sexy._____ 3) Překvapil mě zřejmý nedostatek sněhu v Aspenu._____ 4) Trochu moc limonádové zaměření a melodramatická hudba se mi příliš nelíbily. ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

U filmů o přátelství není příběh až tak důležitý, podstatné zůstává, jak film dokáže přátelství vyobrazit, a to se podařilo docela dobře. Příjemná atmosféra, pěkné záběry na zasněženou přírodu a lyžaře, občas nějaký vtip k pousmání a i drama.... na podobné filmy se občas rád podívám. Konec je dle mě kýčovitostí už trošku za hranou. Vyznělo by i lépe, kdyby nevyhráli, vždyť ten závod byl úplně o něčem jiném než o výsledku. Sympatický herec Paul Gross měl jistě našlápnuto i k hvězdnějšímu statusu než jen jako slušňácký seriálový hrdina Směr Jih. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Co porad vsichni chcete, tohle je pekny film (nejen) o lyzovani. A Peter Berg tam vypada dobre, i kdyz trochu infantilne. Me se film libil, no samozrejme, ja lyzar nejvetsi, nemuzu jinak. Co se tyce lyzovani samotneho, tak se nic noveho neodzvite, ale je tam par peknych stunts a taky ta krajina kolem Aspenu je nadherna. Takovy domecek jak mela ta zenstina tam bych si moc prala mit. O je, to by se me libilo, to bysem se radovala.... Kvalitativne existuje spousta lepsich filmu, ale ja jako spravny ski patolizal a schleimer opet mirne zvedam rejtynk ;) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Blbina veliká, z dnešního hlediska zajímavá jen tím, že z Berga se stal především režisér (celkem úspěšný), a že Gross na tento filmový škvár navázal hned další rok o dost slušněji v červených rajtkách kanadské jízdní policie (seriál SMĚR JIH). Opravdu šaškárna v Aspenu, která je námětově pestrá, jako výpravné soft-porno. 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama