Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trávit mládí u montážní linky rozhodně nepatří mezi klukovské touhy. Pro pětadvacetiletého T. J. Burkeho a jeho nejlepšího přítele Dextera je vytouženým klíčem k lepšímu životu Aspen v Coloradu. Toto lyžařské středisko plné krásných dívek a bohatých a slavných zákazníků se také jednoho dne stane cílem jejich cesty. Oba mladí muži jsou mimořádně obratnými lyžaři, a tak si velmi brzy najdou místa lyžařských instruktorů. A protože zejména T. J. je úspěšný nejen coby lyžař, jeho pověst se valí svahy Aspenu jako lavina. Nečekaná proslulost s sebou nese celou řadu příjemných požitků. Spokojený život se vším všudy, plný radovánek a bohatých a krásných milenek. Po čase však přijde chvíle, kdy se T. J. cítí přesycen rozmařilým životem a zjistí, že potřebuje od života mnohem víc než jen povrchní vzrušení. Navíc Dexter po nehodě během jednoho z tréninků začne pít, pomalu se zadlužuje a jeho přátelství s T. J. se rozpadá. (TV Nova)

(více)

Recenze (36)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Blbina veliká, z dnešního hlediska zajímavá jen tím, že z Berga se stal především režisér (celkem úspěšný), a že Gross na tento filmový škvár navázal hned další rok o dost slušněji v červených rajtkách kanadské jízdní policie (seriál SMĚR JIH). Opravdu šaškárna v Aspenu, která je námětově pestrá, jako výpravné soft-porno. 30% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, je to takový nemastný neslaný, zdlouhavý a nijak moc zábavný, dramatický a rozhodně ne akční. Tedy pokud není film akční kvůli snad pěti krátkým lyžařským scénám. Jinak na můj vkus je to až příliš dramatický, a kvůli tomu mi to přišlo i strašně nezáživný, takový těžký na snadný podívání. Tenhle film by se možná hodil někdy na desátou večer, kdy už člověk nemá sílu ten ovladač namířit na telku a tak zkoukne cokoliv. Ale ne na nedělní odpoledne. Nejhorší vadou je, že tam není žádnej humor a ani to není nijak srandovní (a tím nemyslím nějakou pitomou revue, ale prostě ani jeden humornej okamžik jsem tam nenašel) a tak tenhle film klidně propříště oželím. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Spominanie na farebne overaly a dvojmetrove rosinolky a ka dvojky. Naivnucky pribeh pre tinedzerov rokov 90-tych, Jedine, co bolo za povsimnutie boli zjazdovky v Aspene. Ale tie boli prekryte plytkym pribehom. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak tenhle film běžel letos v zimě uprostřed sezony a my se na něj v Peci kolektivně koukali. Polovička z nás druhej den nemohla jít učit, protože nedokázala vstřebat lyžařskou techniku devadesátek. A na každým dalším tréninku se vždycky našel aspoň jeden blb, co se zeptal, kdy budeme probírat metodiku jízdy po ledopádech... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu, jak se mi v dětství tenhle film o přátelství dvou kluků, kteří jedou do Aspenu zkusit štěstí, líbil, tak se mi chce brečet. :D Celý film je hrozný nesmysl - nejvíc mě dostala Teri Polo, která tu byla naprosto příšerná. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn teenagerovina, v ktorej je skvelé lyžovanie. Dosť veľa klišé, ale nenudí to a to lyžovanie... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh z vysokohorského prostředí, kterému nechybí napětí, akce, ani romantika. Scénář a režie Patrick Hasburgh. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohodovka o lyžování. 1) Příjemný film s pěknými kluky, krásnou přírodou, parádními lyžařskými záběry, které až berou dech (alespoň tedy mně) a nezbytnou příběhovou vatou._____ 2) 34letý Paul Gross (hlavní postava - spisovatel T.J.) i 29letý Peter Berg (jeho kamarád, smolař Dexter) působí přirozeně a sexy._____ 3) Překvapil mě zřejmý nedostatek sněhu v Aspenu._____ 4) Trochu moc limonádové zaměření a melodramatická hudba se mi příliš nelíbily. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Pribeh skor pre tinedzerov nez pre dospele publikum, kopa planych plkov, fakt takj spatne dialogy som u zdlho nepocul . 0 % ()

Deverant odpad!

všechny recenze uživatele

Aspen Extrem je stejně povrchní, laciný a prázdný jako jeho postavy, zvláště ta ústřední je natolik bezpáteřní egoistický spratek, že jsem mu přál zůstat pod tou lavinou. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl jako malej v televizi a od té doby ho sháním, ale nevěděl jsem jak se jmenuje. Je to jedno z lepších béček, příběh je sice klasický, ale jako malému to na mě zapůsobilo tak, že jsem si zapamatoval většinu děje. Ale jinak jen trošinku vyčnívá nad průměrnou šeď. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Nerozluční kámoši z Detroitu, na které se dalo celkem dobře dívat. Ale až tento film budou dávat někdy příště, tak mi určitě nebude vadit, když ho neuvidím. Asi tak. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

To nejlepší na celém filmu jsou nádherné zasněžené svahy. Zbylých 100 minut filmu je naprosto zbytečných. ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že dobrá technika lyžování je vlastně jenom jedna. Pouze se přizpůsobuje rychlému a pomalému tempu. A to vše již v roce 1993, kdy carvingové lyže teprve klepaly na bránu své budoucí slávy. ()

Reklama

Reklama