Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Franka T. Wellsa právě propustili z vězení, kde si odpykával desetiletý trest za zabití v sebeobraně. Teď se chce usadit na ranči, vydělat si peníze a opět se vrátit ke své práci jezdce rodea. Shodou okolností potká krásnou Scarlett, která nemá celkem čistou minulost. Byla v kriminální partě se svým bratrem, kterého zastřelili při bankovní loupeži spolu s dalšími kumpány. Scarlett má na ruce vytetovaná písmena F.T.W., což jsou taky Frankovy iniciály. Vzniká mezi nimi víc než přátelství, ale každý z nich chce něco jiné. Frank chce začít nový život a Scarlett má v plánu vykrást banku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

stration 

všechny recenze uživatele

Já dávám za *** už kvůli odvaze, s jakou Rourke hraje v tomto nesmyslném snímku. Údajně celý film je Rourkův nápad a do scénáře hodně mluvil. Bohužel, nepovedlo se. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Pre rokmi, niekde na konci minulého tisícročia, napadlo jednu bláznivú distribučnú firmu, MIDO films uviesť do kín práve toto veľdielo. Mickey Rourke, zničený a nepoužiteľný, sa tu snažil konkurovať koňom. Aj keď nie som príliš na koníky, opotrebovaní herci taktiež nie sú mojím koníčkom a tak sa mi tento film vryl na dlhé roky do pamäte ako niečo, čomu sa treba pre istotu vyhnúť veľkým oblúkom. ()

Mukade

všechny recenze uživatele

Ako píše Klimo, aj mne sa to páčilo, keď som to kedysi v 90.tych rokoch videl ako oveľa mladší. Pamätám si že to malo tú fak d vrld atmosféru... Ale už neplánujem znovu si to pozrieť, aby som prípadne nezruinoval positive memories (: ()

Klimo 

všechny recenze uživatele

Mne sa to pacilo, videl som to este ako chalan a na tu dobu to bol fagt super film. Dej to malo, neboli tam zbytocne keci okolo seckeho atd. A tie kone ma dostali nacisto. ()

Reklama

Reklama