Reklama

Reklama

Infekce

Trailer 1

Obsahy(1)

V nemocnici při ošetřování pacienta s popáleninami, se personál dopustí velké chyby, na jejíž následky pacient zemře. Doktor přesvědčí ostatní ošetřující zfalšovat zprávu, aby zachránili svou kariéru. Mezitím sanitka přiveze pacienta se smrtelnou infekcí a nemocnice mají najednou mnohem závažnější starost… smrt je totiž jen jeden dech odtud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč jsou všechny asijské filmy (a obzvlášť horrory) tak nehorázně nudné... Prostě se v nich nic neděje. Čas do konce jsem začal hlídat už po slabé půlhodince a to pravidelně jednou za pět minut, prostě NUDA. Děj se strašně táhne a konečná pointa je už jen slabým pokusem o šok pro diváka, který se teda určitě nekonal. Infekci už doufám nikdy neuvidím, mohl bych totiž u televize zapustit kořeny. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to průměrný horor z Japonské nemocnice, během celeho filmu jsou poukazovány strašné metody místních nemocnic.Třeba to jak jim vezly více pacientů najednou a museli je posílat zpět, že tady už nemají místo.Pak tam přivezli jeden vážný případ a s tím souvisí to hororový napětí.Zelená krev, babička co si povídá do zrcadla, mladý chirurg co zašívá maso a nebo slečna co si ráda sterilizuje ruce s polu s nemocničníma věcma v horké vodě.Konec filmu je šokující. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Japonci nám opět nabídli pořádnou akci tentokrát z nemocničního prostředí. Tajemné, ponuré chodby chátrající nemocnice mají nabudit v divákovi pocit dusivé a strach nahánějící atmosféry. Opět dokázali, že dobré filmy se dají natočit i z levných prostředků. Líbí se mi jakým způsobem rozvíjí jednotlivé postavy. Z velkého tvrďáka se nakonec stane posera nebo z plaché dívky největší hrdinka. Tady vidíme, že skoro všichni pacienti mají nějakou vadu a jen velmi málo je jich nemocných jen fyzicky. Co se týče lékařského personálu můžeme vidět změny chování u všech postav. Nejlepší jsou asi ty dvě sestřičky, z nichž se jedna učí píchat jehly do žíly a druhá si pochutná na skvělém mase. Samotné ztvárnění přeměny nakažených lidí je zvláštní. Moc efektů na to nepotřebovali. Stačilo trochu zeleného hnusu a pěkná vrstva make- upu. Chvílemi mi některé scény připadaly sice jako z filmu Nenávist, ale originalita se nedá popřít. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Věřte mi, v téhle nemocnici byste nechtěli skončit. Jelikož jsem zažil už leccos, považoval jsem v prvních minutách děj za šeredné neherectví a tupou exploitaci zdravotnictví. Nicméně byl to omyl, film je velmi krutou a nevybíravou kritikou a karikaturou medicíny v Japonsku, počínaje naprosto neschopným manažerstvím, s neschopným personálem, otřesným chováním k pacientům, prostorami vypadajícími při správném nasvícení jako kotelna, nepříjmem akutních případů, špatným vybavením, šikanou mezi zaměstnanci, neprofesionalitou ve všech ohledech, kolegiálním krytím při zaviněných úmrtích a falšováním dokumentů, nenápadnou euthanasií, aby nemocnice ušetřila, pokusy na pacientech v zájmu věhlasu kapacit... a pár bodů by se ještě našlo. Celé je to zabalené do zvláštně manické horečné vize a horrorově se rozjíždějícího boje s epidemií, která nepřichází zvenku, ale z toho rozkladu uvnitř... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

J-horror pravdepodobne vo svojej najslabšej chvíľke. Plynie to v tradíciách východného žánru, čiže viac pomaly a o to viac tajomnejšie, ale príbeh nieje dobrý a herci takisto neposúvajú divácky zážitok na vyššiu métu. Trochu toho slizu ( gore ) zapôsobí, ale aby sa to priblížilo k nedostižným hraniciam ( RINGU, JU-ON, CHAKUSHIN ARI ) na to trebalo tvorcov inej ligy. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama