Reklama

Reklama

Rube and Mandy at Coney Island

všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 1903

Recenze (7)

Radko 

všechny recenze uživatele

Vidiecky pár navštívi lunapark aby sa tam dosýtosti vydovádzal. Zaujímavé je pozorovať niekoľko pomerne nebezpečných atrakcií tých čias. Jazda na býkoch bez sedla, chodenie po lanách bez istenia, či sklzavka, končiaca hromadným vrážaním tiel do seba, by iste zaujali aj dnešných lovcov adrenalínu. Interesantnou bola prevaha staršej generácie medzi návštevníkmi atrakcií: všade veselo šantia oplešatelí, či fúzatí strýcovia. Statická kamera sníma jednotlivé epizódy, pričom na konci si vyhladovalý párik kúpi niečo pod zub - podľa výrazov tvárí šlo o veľkú hnusobu: toto sa v porovnaní s dneškom nezmenilo. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Filmeček vyprávějící o návštěvě mladého páru jistého zábavního parku. Spíše tak připomíná záběry z dovolené a jelikož technika je značně zaostalá a jde o dávno mrtvé lidi, které nikdo z nás nezná, není to taková zábava, jako když sledujeme, jak se měli strejda a teta na Krétě. Stejně staří filmoví kolegové Rube and Mandy at Coney Island jsou mnohem lepší, včetně děl od stejného režiséra Portera. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Rube a Mandy vyrazili za zábavou v kočáře tlačeném (nikoli taženém) jednou koňskou silou, což nezbytně vyžadovalo přítomnost volantu a zdatného řidiče. V ohromném zábavním centru pak společně absolvovali několik krkolomných atrakcí, o jejichž bezpečnosti by se dalo s úspěchem pochybovat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tieto staré zábery z jedného z amerických zábavných parkov sú na dnešnú dobu výnimočné. Ono pobavila napríklad tá bláznivá "masovka" na šmykľavke, nechutné bolo napríklad to záverečné konzumovanie jedla a otrasné bolo to, čo tam robil chlap s tým psom, chúďa. Ale, nebolo to celkovo ako film zlé. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle jsem se docela zasmál. Skoro všechny snímky v rané kinematografii nemají děj, ale tento snímek měl docela dobrý děj. Od začátku jsou velice humorné scény ( skluzavka, týpek ja blbne se psem, chumel u skluzavky, kladivo a závěr s jídlem ) to bylo fakt k zasmání. Taky bych se chtěl zúčastnít takového zábaního parku. Strašně moc mě to nadchlo. ()

kubeba 

všechny recenze uživatele

To bylo tááák dlouhý. Bohatě by stačil poloviční čas. Horské dráhy mám ráda, tím to bylo zajímavé, ale jinak... A co ten konec? To taky patřilo k zábavě v lunaparku? :D ()

Reklama

Reklama