Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké televizní drama, které je epickým vyprávěním o životě, ztrátách a věčné lásce. Viděla, jak se carské Rusko řítí do záhuby, nepřestala však věřit svému velkému snu. Kněžna Zoja prožije revoluci bolševíků, pařížskou emigraci, manželství v Americe a narození vytoužených dětí, ale osud ji stále nuti začínat znovu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Místy vtipné ale nelidsky dlouhé! U textu distributora zde v obsahu - "epické vyprávění" - se musím smát:-) ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Sice cajdák od Steelové, ale celkem slušný. Jedna z lepších záležitostí, na níž lze natrefit v televizi. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který chtěl ukázat jaké svinstvo nadělala Velká říjnová revoluce v tehdejším Rusku v r. 1917. Možná, že jsou diváci, kteří film nepochopili a dívají se na něj jako na romantickou slátaninu. Nu což, asi tehdy ve škole chyběli když se tohle v dějepise probíralo. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Sentimentální ždímačka tvářící se jaký velkolepý příběh to skrývá. Vhodné snad leda pro osamělé stárnoucí ženušky, které tímto nepříjemně umělým způsobem potřebují stimulovat jinak nevyužitá emoční centra. Jen je s podivem, jaká pro tento slaboučký nepřesvědčivý snímek byla složena neobyčejně dobrá poměrně velkolepá orchestrální kompozice, kterou mají na svědomí skladatelé William Goldstein a Basil Poledouris. Zde je to vyloženě mrhání jejich talentem; jako přimíchat vynikající koření do blivné polívky. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Osobne som to sledoval iba kvôli priateľke, ktorá to chcela vidieť a nedalo sa ináč. Dalo sa to pozerať. 4/10 ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

...ach - opět ta ubíjející stopáž! Příběh o ruské porevoluční emigraci mohl být docela zajímavým....MOHL být. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Né zrovny špatné zpracování romantiky podle D.Steelové.V necelých třech hodinách je zachycený život uprchlé šlechtické dívky a její babičky z Ruska v říjnu r.1917.Příběh je vlastně vyprávěním uprchlévší dívky a větší části jejího života.Filmík na který koukáte bez jakéhokoliv používání mozkovny a jediné co stojí za pozornost je hudba,která provází celé todle dílko.Pro fandy romantických filmíků ,ve stylu červené knihovny ,to je koukatelné. ()

Reklama

Reklama