Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistr ve střelbě seržant Thomas Beckett je nejlepším americkým sniperem. Dokáže odstranit zkušené válečné veterány, drogové překupníky a mezinárodní nájemné vrahy. Teď se ale musí postavit daleko prohnanějšímu protivníkovi a zároveň svému nejlepšímu příteli Paulu Finneganovi, o kterém si myslel, že zemřel při akci a nyní se stal nebezpečným pro Ameriku a celý svět. Zločinec Finnegan pracuje jako tajný agent ve Vietnamu. Existuje jediná šance, jak ho dostat a Beckett bude mít poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerný akčný film, ktorý je tretím dielom tejto slušnej trilógie. Má dobrý príbeh o výbornom odstreľovačovi, ktorý už len trénuje nováčikov, ale keď vláda zistí, že jeho najlepší priateľ počas vojny vo Vietname nezomrel, ale tam zostal a stal sa vplyvným šéfom zločineckej organizácie, pričom je stále mocnejší, je odstreľovač znovu povolaný, aby ho ostránil a pomáhať mu má miestny schopný policajt. Ale časom zistia, že nie je všetko tak, ako vyzerá. Spracovanie je iba priemerné, dej je celkovo pomerne zaujímavý a nemá žiadne nudné miesto, ale problém je, že trvá prakticky polovicu filmu, kým sa začne diať to hlavné, dovtedy sa okrem iného hlavne rieši psychický stav hlavnej postavy a to do tohto typu filmu predsa len nepatrí. Akcie je tu málo, ale tá je pomerne dobrá. Sú tu prakticky len dve väčšie akčné scény, pričom na tú prvú si treba počkať až polovicu filmu a okrem toho je tu už len pár maličkostí, ale prestrelky sú až na tie niektoré zbytočné spomaľovačky dobre natočené a akcia sa mi páči aj obsahovo. Najviac sa mi páči prestrelka v bare alebo aj naháňačka v lese. Ale pochváliť musím aj originálny spôsob zabitia hlavného záporáka. Herecké obsadenie je na tom dobre, Tom Berenger už viditeľne nie je v takej forme, ale charizmu má stále, dobrý je aj Byron Mann a nesklame ani zvyšok postáv. Réžia a technická stránka sú na videofilm vysoko nadpriemerné, na film sa kvôli tomu po celý čas dobre pozerá, ale opäť platí tá istá negatívna vlastnosť, ako aj pri dvojke, v nej sa dej odohrával v Srbsku, ale prostredie Maďarska bolo až príliš do očí bijúce a tentoraz sa to má odohrávať vo Vietname a pre zmenu tentoraz do očí bije Thajsko. Ani tento tretí diel nie je žiadnym veľkým sklamaním, celá trilógia mi príde kvalitatívne vyrovnaná, žiadny hit, ale ani žiadny podpriemer, všetko to sú mierne nadpriemerné akčné filmy. Objektívna kvalita filmu- 56%, film sa páči mne na 59%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, kterému by neškodilo více skutečné akce a méně zbytečných keců. Tom Berenger už většinu svého charismatu prožral a mohl by klidně vzít roli v "Juniorovi II", jeví se totiž být nejméně v osmém měsíci těhotenství a maskéři by měli nemnoho práce. Elitního ostřelovače jsem mu věřila v jedničce, kdy byl relativně mladý a relativně ve formě. Tenhle oplácaný prďola hrát sice umí a jeho pohled stále ještě má ostří, ale měl by se zaměřit na právníky, politiky a podobný ksindl. Vše ostatní ve "Sniperovi" je standardní béčko, nic nepřekvapí, nic neuchvátí, usíná se u toho dobře. 41% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +občas ta akce -řídký příběh, slabá zápletka, málo akce/// Tak tohle už bylo hodně důchodcovské. Hlavně ta režie a scénář. Sniper si sice nikdy moc nenaběhá, o tom to opravdu není, ale sniper se taky nikdy moc nevykecává a o tom to je. Prostě tady je více keců (rozuměj zybtečných dialogů) než pořádné akce. Tu sice Tom Berenger zvládá stále dobře, ale tvůrci mu k ní moc nepomáhají. Film je tak více na pokraji nudy než zábavy a vy si tak říkáte, že hlavní hrdina měl raději zůstat na odpočinku./// Celkem 38%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, ehm, tak nevím no. Docela rána mezi oči. První 2 díly nejsou nějak extra bombové, ale jsou hezky nadprůměrné a svůj účel na jedno, maximálně dvě shlédnutí splní, ale tohle ? Obrovská nuda, jinak se to nazvat nedá. Úvod filmu mě celkem zaujme, jedná se o jakýsi tréning. Pak začne menší zvrat, respektivě Beckett bude muset zabít někoho koho považpval za přítele. Pak je obrovská nuda, neakční scény, které mě vůbec nezajímají. Třeba v předchozích dvou filmech mě zaujaly neakční scénky, šlo to. Ale tohle ? Zhruba v 40 minutě je konečně akce, ale ze strany Becketta mě to vůbec nezaujme, jen pár stříleček tu je, pak to upaden do strašné nudy a samé kecy se tu řeší. No po hodině filmu začne menší střílečka v lese, ale opět není o co stát. K tomu ke konci silně trapné finále, kde zaujem jen zajímavé zabitá záporáka. No hrůza, to je celé. Hudba nic, ani jsem ji nezaznamenal. Herecké obsazení. No, další kámen úrazu je, že postava Becketta, kterou hrál opět Tom Berenger jako v předchozích dílech, tak ta postava mě zde vůbec nebavila. Přišlo mi, že scénáristi úplně změnily jeho postavu. Kam se poděl charismatický Berenger, respektivě spíš myslím filmovou postavu Becketa. Už to není žádný profík, i má výčitky svědomí, což bych mu nebral, ale jak to bylo nesmyslně pojato ? Byron Mann se zde mohl předvést alespon bojově, ale bohužel ne. Příběh jsem taky moc nepobral, především na konci filmu. Akce minimum a ani nezaujala. Blíží se to jasně k odpadu. Béčka mám hodně rád, ale toto se nepovedlo. Z nostalgie k předchozím dílům dávám velmi slabou jednu hvězdu. 13% = * ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak trochu to samé v tak trochu jiném hávu s tak trochu starším a tlustším Berengerem. Myslím, že na tom posteru je jeho fotka snad z prvního dílu. :D ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Obyčejný béčkový akčňák, který se hodí na české stanice ve vysílacím čase někde kolem půlnoci. Nova by to navíc vydávala jako megafilm. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Niektoré akcie sú slušné, ale tentoraz sympatický sniper padá na držku kvôli scenáru a nevýraznému finále... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ten Beckett musí tu americkou vládu asi pěkně srát, že v každém díle na něj ušije nějakou tu boudu. Pomalu ale jistě je však vidět úpadek kvality scénáře, i když zas na druhou stranu přemístění do Vietnamu jsem si nechal líbit. Akčních scén tu bylo dost a hlavně jsem se ani moc nenudil. Tom Berenger už však bohužel stárne a jde to vidět i na jeho hereckém projevu. Přesto si myslím, že trojka této sérii určitě ostudu neudělala. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

10%.. Takovéhle smrtelně vážné akční béčka fakt nemusím. Hlášky žádné, jen proslovy jako "Když já někoho zabiju, je to proto, že potřebuje zabít. Podívám se na jeho život a když za nic nestojí, vezmu mu ho." Velká škoda, protože peníze na výbuchy a střílení tady byly, a rovněž postarší Tom Berenger v titulní roli ušel. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Neserte mě, Beckette !! Tohle byla ta nejnáhodnější zasraná trefa v dějinách těch nejzasranějších náhodnejch tref !!" ;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nová misia, nový parťák Byron Mann, ktorý je z doterajších parťákov najmenej otravný, ale Berenger stále nudí rovnako ako ten koncept. Bavilo ma len pár normálnych prestreliek v uliciach a sem tam pekný kaskadérsky kúsok. Ale celkovo to je už slabšie a debilnejšie ako predošle diely. Ďalšie už asi vynechám aj keď v niektorých aspoň neotravuje Berenger. 3/10. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příběh jsem docela snesl, ale hlavní postavě jsem nežral, že je elitní odstřelovač. Polovina akčních scén byla absolutně přehnaná ( v čele s tou kdy Thomas Beckett v noci trefil nepřátelského odstřelovače devítkou na nějákých 100-200 metru do oka ) a chvílema jsem se fakt nestačil divit. V celku jasné céčko a pro mě 25%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Má to něco do sebe, pokud vám sedli předchozí filmy. Je docela fajn se znovu setkat s postavou odstřelovače a vidět, že mu to pořád jde, stejně jako vidět, jak stárne a dostavují se určité problémy. Není to zahrané skvěle, není to ani skvěle natočeno, ale jako akční film to pořád docela ujde. ()

YURAyura

všechny recenze uživatele

Po naprosto tragickem druhem dilu jsem nesebral dostatek odvahy pustit si dil treti... a myslim, ze jsem udelal setsakramensky dobre ;]] ()

Reklama

Reklama