Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pojišťovacího likvidátora Matlače, který se zarputile snaží nalézt viníka autohavárie. Případ je mu od začátku podezřelý, a proto si vytváří vlastní vysvětlení. Od této chvíle začne v Matlačovi probíhat zcela nekontrolovatelný proces podezřívání, hypotéz, které přerůstají až v horečnaté stavy. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Díky hereckým schopnostem Stanislava Zindulky ucházející, jinak jde o zcela průměrnou televizní inscenaci o stárnoucím pojišťovákovi, který před odchodem do penze neví, co s volným časem a nepříliš funkční manželství si kompenzuje hrou na soukromého detektiva. Ve svých konstrukcích se dopustí omylu...Celkový dojem 50 %. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Celkem předvídatelné rozuzlení, solidní herecké výkony a opětovný postesk nad tím, jak jsme ve zdraví mohli přežít půlku devadesátek co se outfitů týče. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdyby se nezakoukal likvidátor z pojišťovny Matlač do krásného blonďatého stvoření, mohlo vše dopadnout daleko jinak. Shoda okolností, náhod, podezírání, vykonstruovaných hypotéz a bůh ví čeho ještě dalšího, vyústí k nečekané tragédii. V hlavní úloze Standa Zindulku a Kačka Brožová, kde jim po boku sekunduje Daneček od Rousu. 55% ()

garry 

všechny recenze uživatele

Předloha je velmi zajímavá od Norberta Frýda ze sbírky Tři nepatrní muži. Doporučuji přečíst. Zindulka se na roli vyloženě hodil, Kateřina Brožová také. ()

Reklama

Reklama