Reklama

Reklama

Epizody(11)

Zina, Erika a Žofie jsou pěkný trojlístek. Zina je herečka a má jako každý občas v životě obyčejnou smůlu. Její poslední roli přeobsadili a dětské představení Ťapka a Lapka zrušili úplně. Všechno by mohlo být lepší, kdyby se Erika za matku chtěla přimluvit v televizi H2O, v níž pracuje. Ale Erika nechce. Nesnáší totiž protekci. A zase přišla babička Žofie, aby si půjčila cédéčka a patrně zase vrátí místo originálů přepálené kopie Zinu drží nad vodou ztřeštěná sousedka a přítelkyně Agáty, která umí jakoukoli situaci řešit nečekaným nápadem. Ona vymyslí, jak obstarat Zině práci, proniknout do mediálního světa a osobně se seznámit se šarmantním moderátorem Leo Rohanem. Agáta ho považuje za třetího nejvíc sexy muže na pomyslném žebříčku popularity. Když v redakci zpravodajství televize H2O vyhlásí konkurz na moderátora Večerních novin, Agáta neváhá ani chvíli. Probere manželovi šatník, rozpomene se na svou minulost maskérky ochotnického divadla a je to. Zina už nemá šanci se z toho riskantního podniku vyvlíknout. Jediný problém je, jak všechno utajit před Erikou a Žofií Do redakce zpravodajství přišla zpráva, která působí ničivě jako bomba. Moderátor Břéťa Rybník se na ostrově Shimboo zamiloval do čokoládové krasavice a už se nikdy nechce vrátit ani domů ani do televize H2O. Šéfredaktor Kaprálek i jeho podřízení Erika, Leo a Sabina jsou v prekérní situaci. Potřebují náhradu za Rybníka, a to rychle! Erika najde na zemi knír a vyvodí z toho, že její matka Zina má nějakého šíleného milence. Totéž si myslí i Štefan Šubák, soused a platonický Zinin nápadník, který se užírá žárlivostí. Vnutí se k Zině do bytu a jako vždycky chce něco opravovat. Tentokrát sporák. Jenže Štefan a plyn, to je výbušná kombinace! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

7trpasliku odpad!

všechny recenze uživatele

No ne, to fakt není možný, že tohle vysílali jako regulerní seriál!! :-D To je tak strašný, až jsem fakt přemýšlela, že tomu dám lepší hodnocení. Protože jestli někdo dokáže vymyslet takovou všehochuť toho nejhoršího, tak si to fakt zaslouží metál! :-) Aneb když se máte učit na zkoušky, tak už se místo toho zvládnete koukat na cokoli! :-) ()

Petr325 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se mě někdo zeptá, jaký seriál považuji za nejhorší, odpovím Ordinace, Rodinná pouta nebo podobně. Avšak po chvíli si určitě vzpomenu na tuto "komediální" sérii. Naprosto trapné dialogy, herci odříkávající text jakoby potřebovali rychle být někde jinde, scénky "vyloženě ze života" a ani Jan Kraus v trenkách nezáchrání tento paskvil před odpadem. 5% ()

Reklama

xerno odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že je komedie ?! FUJ a BLE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Jsou tu fakt hodně trapné takzvané vtipy, naprosto ubohej scénář, pěkně debilní děj, bídný zápletky, a režie stojí taky za starou belu. Nechápu, jak mohla Nova toto vysílat v hlavním vysílacím čase, to prostě nepochopim, takovou sledovanost ?! Ordinace je taky kravina, ale tohle sledovanost mít prostě nemohlo, a jestli jo, jako že nejspíš jo, tak je náš národ na děsně nízký úrovni inteligence, já si nemůžu pomoct !!! ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Nápaditý seriál, na kterém se scénaristi docela vyblbnuli. Některé postavy jako redaktora Žulvu,hrál jej Radek Kuchař, mohli hrát sympatičtější herci, ale co už se dá dělat. Hlavně se mi líbil Kraus, Řezníček a excelovali tu Chýlková s Bohdalovou. A Stropnický tu měl předpřípravu na jeho budoucí moderování hlavní zpravodajské relace na Barrandově.( I když trvalo jen krátce, protože jej zrušili) dávám 60% ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál udělaný jenom pro peníze, ne pro pobavení diváků. I když já jsem se musel smát nad jeho stupiditou. Bohužel české seriály doplácí na to, že se televizní společnosti předhánějí v jejich tvorbě. Seriály tím doplácí na kvalitu, neboť se natáčí ve spěchu aby je konkurenční televize náhodou nepředběhla. Týká se to zejména seriálů typu: Rodinná pota x Ordinace, Ulice x Náměstíčko x Náves... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Studio smyšlené televize H2O bylo postaveno v bývalé budově TV Nova ve Vladislavově ulici, a to přímo ve stejném prostoru v přízemí, kde bylo do roku 1999 zpravodajské studio Novy. (ROBOTOX)
  • Ve 3. dílu si okolo 5. minuty můžeme všimnout mikrofonu nad lustrem. (TheStitch630)

Reklama

Reklama