Reklama

Reklama

Epizody(11)

Zina, Erika a Žofie jsou pěkný trojlístek. Zina je herečka a má jako každý občas v životě obyčejnou smůlu. Její poslední roli přeobsadili a dětské představení Ťapka a Lapka zrušili úplně. Všechno by mohlo být lepší, kdyby se Erika za matku chtěla přimluvit v televizi H2O, v níž pracuje. Ale Erika nechce. Nesnáší totiž protekci. A zase přišla babička Žofie, aby si půjčila cédéčka a patrně zase vrátí místo originálů přepálené kopie Zinu drží nad vodou ztřeštěná sousedka a přítelkyně Agáty, která umí jakoukoli situaci řešit nečekaným nápadem. Ona vymyslí, jak obstarat Zině práci, proniknout do mediálního světa a osobně se seznámit se šarmantním moderátorem Leo Rohanem. Agáta ho považuje za třetího nejvíc sexy muže na pomyslném žebříčku popularity. Když v redakci zpravodajství televize H2O vyhlásí konkurz na moderátora Večerních novin, Agáta neváhá ani chvíli. Probere manželovi šatník, rozpomene se na svou minulost maskérky ochotnického divadla a je to. Zina už nemá šanci se z toho riskantního podniku vyvlíknout. Jediný problém je, jak všechno utajit před Erikou a Žofií Do redakce zpravodajství přišla zpráva, která působí ničivě jako bomba. Moderátor Břéťa Rybník se na ostrově Shimboo zamiloval do čokoládové krasavice a už se nikdy nechce vrátit ani domů ani do televize H2O. Šéfredaktor Kaprálek i jeho podřízení Erika, Leo a Sabina jsou v prekérní situaci. Potřebují náhradu za Rybníka, a to rychle! Erika najde na zemi knír a vyvodí z toho, že její matka Zina má nějakého šíleného milence. Totéž si myslí i Štefan Šubák, soused a platonický Zinin nápadník, který se užírá žárlivostí. Vnutí se k Zině do bytu a jako vždycky chce něco opravovat. Tentokrát sporák. Jenže Štefan a plyn, to je výbušná kombinace! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom je, že jsem viděl snad všechny epizody. Ale úplně nejhorší je nápad, především a jeho ztvárnění. Chýlková, Stropnický i Kraus atd. u mě díky tomuhle velkolepému dílu, klesli skoro až na samotné dno oblíbenosti. A od té doby nemusím tyhle herecké hvězdy. A doufám, že se podobné seriály nebudou natáčet. / Viděné epizody cca *11.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus občas svým zjevem a občas i hereckým projevem dodá trochu humoru do jinak trapného seriálu, který se zařadí do další z řady trapných českých pokusů o sitcom. Příklad opravdu nehodný následování, od titulní písně až po závěrečné titule. Nelze doporučit ani k perverznímu pobavení - leda tak hodně ujetým transvestitům;) 20% ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Já chci seriál Kraus je ON! Taková menší one man show v poddání Jana Krause by byla zábavnější než nuda v poddání 20 hereckých negramotů vedených Vorlíčkem. Který se stal režisérem, co si přivydělává v nesmyslech na svůj důchod :-) ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhlety sračky, jimiž nás bezostyšně krmí nejen komerční televize, zatím byly víceméně spíše nudné a ubohé, ale tento nevkusný brak je navíc neuvěřitelně trapný, nechutný, uhozený, zhovadilý, odporný a zavrženíhodný. A přitom co představitel, to slavné jmého českého filmu! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"To je nová móda. Dámy si oblékají saka a pánové zas sukně. Přišlo to ze Skotska." Patří k národnímu koloritu strhat vše, co vyrobí n@va, ale já se k tomuto trendu nepřipojím a pokusím se ignorovat všechny ty odpad!y kolem. Bláhové sny o "české Tootsii" se rychle rozplynuly, to je pravda. Humor Tootsie plynul z toho, že Dustin Hoffman jako Dorothy narážel na ženskou diskriminaci, sexuální vykořisťování a nečekanou důvěru jiné ženy, tedy na věci, které by ho jako muže nikdy nepotkaly. Sitcom "On je žena!" o podobná témata jen sem tam letmo škrtne, ale jinak je to úplně jiný druh komedie a podle toho bychom ho taky měli posuzovat. Je to spíš český příspěvek k vysoce stylizovaným britcomům á la "Haló haló!" nebo "Ať jedí koláče!" Tedy hodně (a záměrně) nadsazená komedie plná typizovaných postav (např. šupák, narcis, megera atd.) a situací, které jsou zábavné a zajímavé právě tím, že jsou úplně odtržené od všednodenních schémat. Druhá věc je, že scénář je značně nevyrovnaný: pohybuje se ve škále od laciné trapnosti po záblesky geniality a ve stejných intencích se potácejí také někteří herci. Z Martina Stropnického už komik nebude a Jiřina Bohdalová zvolna upadla do šarže bordelmamá. A zase naopak - Ivana Chýlková si užila ojedinělou příležitost zahrát si v žánru, který měla vždycky nejradši a vrchovatě se vyplatil i Vorlíčkův riskantní tah: obsadit Jana Krause do nečekané role dobromyslného blba. Zkrátka a dobře - kdyby si autor (Jan Eisner) odpustil hospodsky "lidové" narážky na mediální svět a naopak podpořil nedotažené zápletky se záměnami osob (v seriálu jich proběhne cca osm), mohlo být hodnocení mnohem vyšší. A kdyby vyzobal jen nejlepší nápady, nechal je uzrát a dal příběhu klasickou stavbu, mohla to být výjimečná FILMOVÁ crazy komedie. Ale kdyby jsou chyby. 40 % ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem vydržel pár minut jednoho dílu. Jednoho by z toho jeblo. Otřesný pohled na stav těch našich českých "umělců" dnes... Bez komentáře... ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic!!!! Tak bych asi charakterizoval reklamní kampaň kolem téhle "novácké seriálové sračky". Co jiného k téhle křeči asi dodat. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola vskutku nehorázne úbohá zhovadilosť. Neskutočne trapné. Ivana Chýlková je i ako žena hodne odpudivá, ale keď ju prestrojili za chlapíka s briadkou tak to bolo už naozaj neznesiteľné. Vždy keď som ju takto zhliadol v niektorom zábere, ihneď sa dostavila silná nauzea. Chcelo sa mi z toho zvracať. Fujtajbl, hnus! Nechápem ako je možné, že sa pod tento primitívny transvestite sitcom podpísal režisér Václav Vorlíček. Zrejme sú to prvé prejavy jeho stareckej demencie. Natočil totálny odpad! ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka, která se panu Vorlíčkovi totálně vymknlua z rukou. Produkční prostředí TV Nova snějak zvláštně působí na talent a soudnost i těch (nej)lepších českých tvůrců (viz. Dušan Klein a Ulice). PS: Jediný herec, který zde stojí za zmínku je Jan Kraus, jemuž se daří upoutat i mizerně napsanou rolí, ostatním je to jaksi putna. ()

Divočák odpad!

všechny recenze uživatele

Nalepte Ivaně Chýlkové fousy a zase bude čím na pár neděl zabíjet vysílací čas. Na Nově se asi zase jednou hodně kouřila mArIhUaNa a vznikla tahle žumpa, za kterou by měl "postčestmírovský" pan Vorlíček chodit až do konce života kanálama! Za takovéhle paskvily by se měly lámat ruce hned při porodu - už kvůli prevenci. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál, poněkud jednoduchý, občas má své světlé chvilky, kdy se člověk pobavil. Zaujala mě postava Leo Rohana (M. Stropnický) a hned jedna z jeho prvních vět v seriálu: (moderátor zpráv, loučí se s diváky) Nechte si něco pěkného zdát...třeba o mě. :) ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

A ona je chlap! A tohle je hrůůůůza. Tolik známých jmen v takovém podbrakovém počinu, nad tím zůstává rozum i cit stát. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vorlíček ztratil svou režijní nápaditost a velmi zajímavý projekt se mu doslova rozsypal pod rukama. Jednu velkou křeč nezachraňuje ani Ivana Chýlková, jejíž moderátor Zoran postrádá uvěřitelnost. Trpí především její vzhled, protože je ošklivě nalíčena, a ani jednotlivé epizody nenabízejí bůhvíjaké vytržení. Situace jsou nalajnované úplně obyčejně a zápletka ženy převlečené za muže se dala využít lépe, ale tady moc vtipných momentů není, ale trapnost je to náramná. ()

Rembrant odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal sem od tohoto seriálu mnohem víc, zlákán občas vtipnými upoutávkami, ale to co následovalo bylo peklo. Strašná kravina. ()

Reklama

Reklama