Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Oštrokovicích u Zbla bydlí pan Lorenc, slavný spisovatel a přítel zvířátek. Spolu s ním žijí doga Marjána, jeho osobní strážce pes Frigo, kočka kočkovitá Líza a také hospodyně, paní Matylda. A tihle všichni jeho přátelé dostali o pana Lorence strach - trápil se, že mu nejde psaní a bylo mu hůř a hůř.. Zvířátka se proto rozhodla vyhledat ve zblovském kouzelném lese paní Čarodějnici, aby jim pomohla. A paní Čarodějnice přišla na to, že se panu Lorencovi v hlavě zasekl nápad. Díky jejímu lektvaru se ten nápad skutečně dostal ven, zhmotnil se - a tak do jejich rodiny přibyl nový člen, podivuhodný dobrotivý tvor Oštrozok šarpálový. Oštrozok se podobal mnoha tvorům najednou a zároveň žádnému z nich, pomáhal svou kouzelnou silou zvířátkům a lidem, aby se jim spolu hezky žilo a byli na sebe hodní. A díky němu uzdravený pan Lorenc začal psát a psát a zvířátka mohla číst a číst a všem jim bylo dobře... Stejně jako bude Vám při sledování Oštrozokových příběhů.

Názvy jednotlivých epizod:  1. Jak přišel na svět
2. Jak splnil skleněný sen
3. Jak všechny udobřil
4. Jak čarodějnici nestačilo koště
5. Jak se děly divné věci
6. Jak to bez kamarádství nejde
7. Jak přátelé pomohli
8. Jak jeli na výlet
9. Jak bylo divadlo vzhůru nohama
10. Jak hlídali Zblo
11. Jak zachránili knihu
12. Jak udělali objev století
13. Jak voda došla
14. Jak to dobře dopadlo (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nepodařený Večerníček. Poučení veškeré žádné, animace děsivá a i tradiční silná stránka tohoto pořadu selhala. Průvodní komentář a hlasový výkon Jaroslavy Kretschmerové je opravdu strašlivý a místy hraničí až s neposlouchatelností. Když si k tomu přidáte velmi nesympatické postavy, tak vám vyjde celkem jednoznačný výsledek. Oštrozok je zdraví škodlivý nejen dospělým, ale především těm, kterým by měl být určen přednostně - tedy dětem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

animace - smích, dabing - smích, postavy - smích, příběh - pěkně na hovno..celkové hodnocení? Dvě hvězdy a ani o čárečku víc! ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Večerníček o tom, že když už se všechno totálně posere, přiletí nějaká odporně barevná mrdka, zatočí se a svět je zase krásný. Ano, nemám Oštrozoka rád. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama