Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před třiceti lety byla brutálně ubodána matka duševně zaostalých pětadvacetiletých dvojčat. Otisky na místě činu patřily jejím synům, kteří také byli ze zločinu obviněni. Dávného případu se ujímá bývalá jeptiška, půvabná Christine Bennettová, která je přesvědčena o jejich nevinně. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Natabar 

všechny recenze uživatele

Ač mám detektivky bytostně rád, tohle je ubohé, rozplizlé, něco mezi rádoby vyšetřováním a červenou knihovnou... ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Škoda. Z námětu by se dala vykřesat velice slušná kriminálka, ale ve výsledku jde o podprůměrnou záležitost, která se hodí možná tak k tomu, abyste u toho žehlili, ale rozhodně ne, pokud chcete kvalitní filmový zážitek. Příběh je vyloženě hloupý a nedokáže využít potenciálu dvou retardovaných bratrů (mimo jiné jeden z kladů filmu, byli zahraní velice dobře), a zůstává na úrovni epizody jednoduchého televizního krimiseriálu. Logika během natáčení odjela nejspíš někam na dovolenou k móři, což se projeví hlavně v závěru, který působí strašně vykonstruovaně. Hlavní hrdinka není nijak extra sympatická, ta herečka moc hrát neumí a ani ta postava není nijak zvlášť zajímavá. Nedá se ale říct, že bych se nudil, dá se to dokoukat bez větších obtíží, ale pokud můžete, šáhněte po něčem kvalitnějším. /viděno v TV: 40% a 2*/ ()

Nut 

všechny recenze uživatele

tak asi takhle, natočený je to uboze, hudba totálně nesedí se scénami a herečka v hlavní roli zná asi jen jeden výraz obličeje. Filmově nenáročná podívaná, jejímž kladem je především neotřelý scénář a herecké ztvárnění mentálně retardovaných dvojčat, ten herec je zahrál fakt dobře, si myslim. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama