Reklama

Reklama

Podivní vetřelci

  • Kanada Strange Invaders
Animovaný / Sci-Fi / Krátkometrážní / Komedie
Kanada, 2002, 8 min

Režie:

Cordell Barker

Hrají:

Cordell Barker

Obsahy(1)

Roger a Doris žijí klidným a pohodlným životem, dokud nejsou jedné noci probuzeni příchodem podivného návštěvníka. Je to dítě – odpověď na jejich sny! Dar z nebe, nebo dokonce odněkud dál? Malá podivná věcička však brzy převezme velení a uvrhne dům do zmatku. (LFŠ 2006) (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Lima 

všechny recenze uživatele

Božsky animovaný, hodně s groteskním nadhledem laděný příběh o svízelích adopce mimozemšťana s vizáží malého chlapečka. Neustávající salvy smíchu v kinosále od začátku až do konce. Nejlepší kus v animovaném pásmu Ryan na letošní LFŠ. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Dítě vám změní život. O tom asi nemusíme vést žádné debaty, jako otec tří malých rarachů o tom vím svoje. Své o tom ví i Cordell Barker, který vytvořil vtipnou taškařici, a tentokrát to nemyslím nijak špatně. Kreslený snímek mě zaujal ztřeštěnou animací, přitom řeší docela vážná témata, jako například odcizení páru, náročnost starání se o dítě, nervy v kýblu apod. Za mě nejlepší film tohoto jinak velmi nepovedeného ročníku. [Oscary 2001] ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

Další Barkerovská hříčka o podivuhodném děťátku z nebes. Zábavné, ale tentokrát jen na pěkné 3*. Pro neznalce cizích jazyků jsou titulky potřeba, ale dají se na internetu najít, tak s chutí do toho. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komický shortík o rodinke, ktorej hviezdy prihrajú nezvyčajného potomka. Jednoudchá animácia, skvelá muzika aj pekná pointa. A pes s červenými ponožkami :)) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama