Reklama

Reklama

Loupežník Hotzenplotz

  • Německo Der Räuber Hotzenplotz (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

"Beru si, co se mi líbí, proto mě všichni znají", chlubí se loupežník Hotzenplotz - podle tohoto výroku nejznámější zbojník široko daleko. A kdyby neukradl babiččin milovaný mlýnek na kávu, potom... ano, potom by se Kasperl a Seppel nevydali na pátrání plné nebezpečí. Potom by se snad nedal strážník Dimpfelmoser dohromady s věštkyní Schottebeckovou a jejím psem Wastim, který byl proměněn v krokodýla. A krásná Fee Amaryllis by nemusela trpět, proměněná v hnusnou ropuchu na hradě zlého kouzelníka Zwackelmanna. Nakonec dostane každý co si zaslouží: kouzelné zelí, brambory, miniaturní hrad, pískem naplněný vozík na zlato - a babička zpátky svůj mlýnek. (1945)

(více)

Recenze (8)

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych byl z něčeho perplex, ale na tohle sem čuměl, jak žaba na radiátor. Něco tak dementního, to se opravdu, jen tak nevidí. Němci opravdu nemají smysl pro humor, jelikož celá tato záležitost, je tak ftipná, asi jako posraný prkýnko v šest ráno, při výpadku elektřiny a střevních problémech. Najít jedinou postavu, jejiž IQ by přesahovalo 20, toť nadlidský úkol i pro Sherlocka Holmese. Piovaniho "flašinetářská" hudba, mi lezla po krátké chvilce, neskutečně na nervy a o hercích se nemá ani cenu bavit. Totální ko*otina. ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Retardovaný film s retardovanými postavičkami, pro retardované. Ovšem za německý "nápad", inspirovat se Troškovou Princeznou ze mlejna, při pohledu na zdejší čarodějnici, která jakoby Lucii Bílé z prdeIe vypadla, mi nejde nepřirovnat...dávám zářivej odpad:). Jinak pokud to točili chovanci ÚSP jasných 5*, pokud tvůrci vlastní IQ vyšší devadesátky odpad!. A ten krokopes byl probůh co?? Ale musím uznat, že jsem se nasmál, bohužel ne vtipům. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Mizerných filmů existuje spousta, ale zmršená pohádka člověka fakt zamrzí. Tohle bylo až neskutečně ubohé. Němci přitom mají k dispozici plnou pokladnici překrásných pohádek bratří Grimmů. To nemohli vybrat nějakou pohádku z tohoto zdroje? Třeba tu, jak umřela jedna zlobivá holčička a ještě po smrti vystrkovala ručičku z hrobu. Museli jí tu ručičku sešlehat prutem, aby s tím přestala. No dobře, tato pohádka je na celovečerní film moc krátká, ale ve zmíněné knize je mnoho jiných, dlouhých pohádek, jež by se hodily pro zfilmování. ()

loki5 odpad!

všechny recenze uživatele

Už vím proč jsou němci tací jací jsou. Kdybych jako dítě koukal na tohle asi bych byl taky úchyl. Nekoukám na německé filmy ani seriály a teď už nebudu ani na pohádky (a jestli budu někdy mít nějaké děti tak tohle budou mít zakázané). - 5% ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

Nohy na ramena a utekááááááááááááť jak o život. Hlavne čo najďalej od tejto pohromy. Tona naivity v rozprávke ....mno OK ale že sa tu každá postavička tvári pošahane.....toľko debility je aj na rozprávku veľa. Inu nemecký nepodarok. Za toto by mal byť normálne paragraf, alebo ešte lepšie niekoho ku kamere vobec ani nepustiť a ešte lepšie všetkým nemčúrom zakázať filmovať ()

Reklama

Reklama