Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (594)

Ridick 

všechny recenze uživatele

velim podarena komedia o tuposti ludi, specialne o sucasnej situacii americkej spolocnosti - su to proste z 3/4 hlupe buranske hlavy. napriek smiesnym trikom (necudo, ved rozpocet musel byt pod 10 mil.) som sa smial v kuse, hoci nie na plne usta, ale predsa a to sa v dnesnej dobe priblblych fekalnych komedii ceni. a konecne sa nasla nejaka podarena role aj pre l. wilsona, kt. je taky slaby odvar owena. no a nakoniec by ma zaujimalo, preco sa tento snimok nedostal do kin? zeby sa amici bali pozret ako to s nimi je? ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to jako zajímavý nápad, pár se jich dokonce i realizovalo, tím nejlepším se zdála být situace, jak vůbec došlo k převaze tupců nad lidmi s vyšším IQ, kterou, ač to není komické, právě zažíváme. Bohužel, stupidní gagy na úrovni populace naší planety roku 2505 evokují myšlenku, zda právě tvůrci námětu a scénáře nestojí na začátku celého řetězce. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, která chytré lidi varuje co se stane když budou mít málo dětí nebo je budou odkládat do nekonečna a hloupým ukazuje budoucnost kinematografie - zadky a prdění. Knihovník americké armády se po nevydařeném experimentu stane nejchytřejším člověkem na planetě roku 2505. Stylově jde o mix Planety opic a Běžícího muže se směšnými triky a občas opravdu pitomým humorem, ale pitomým zcela záměrně. Luke Wilson se do průměrného chlapíka dokonale hodí a potěší i prezident Terry Crews. Řekl bych že spousta zde nastřelených nápadů inspirovala Ricka a Mortyho nebo jiné podobně zvracené seriály. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, jak jeden film může být při dvou různých zhlédnutích tak odlišný. Pamatuji si, jak mě to poprvé úplně odrovnalo. Ta premisa, na níž je zápletka vystavena je výborná, stejně tak úvod s dětmi a rodovým stromem. Ale napodruhé už mi to nepřišlo tak zábavné, spíše suché až místy trapné a hlavně nijak nedotažené. Každopádně mě tenhle film seznámil se skvělou Mayou Rudolph a napodruhé jsem si všiml Justina Longa. A ten "právník" je prostě fakt idiot. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lacná sci-fi komédia o prostom vojenskom knihovníkovi Joe Bauersovi, ktorý sa vďaka zabudnutému vládnemu experimentu prebudí v roku 2505. Vo svete plnom dementov, magorov a idiotov. Ľudstvo zdegenerovalo. "Absurdistán" je taká jednoduchá, uletená blbinka. Chcelo by to vyšší rozpočet a lepších hercov v hlavných úlohách. Luke Wilson a Maya Rudolph sa mi tam moc nehodili. ** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Keď sa Joe (Luke Wilson) ocitne po lavíne z odpadkov v byte Frita (Dax Shepard), jeho sarkofág sa automaticky odistí, no v nasledujúcom zábere je zase zaistený. (Lukoh)
  • Prezidentské RV má číslo 28000, což je ve skutečnosti opravdové číslo FAA pro Air Force One. (KucC)
  • Natáčanie sa väčšinou sústreďovalo v Texase, konkrétne v mestách Austin, San Marcos, Round Rock a Pflugerville. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama